Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu: "Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la..."

Publicat pe

Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Carmina Vârciu s-a mutat la București și își dorește să devină independentă. În vârstă de 20 de ani, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu locuiește singură într-un apartament pe care l-a amenajat după propriul gust. Iată cu ce se ocupă Carmina!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu se poate declara un bărbat împlinit. Prezentatorul tv are o fiică adolescentă, pe Carmina, în vârstă de 20 de ani. Tânăra s-a mutat în București și dorește să devină independentă. Carmina a dezvăluit unde lucrează, declarând totodată și care este relația pe care o are cu iubita tatălui său, Anda Călin.

Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu: "Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la..."Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu: "Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la..."

Fiica lui Liviu Vârciu reușește să se întrețină singură, iar acum are și un job stabil. De asemenea, Carmina a recunoscut că are parte și de ajutorul părinților ei, dar își dorește ca pe viitor să fie independentă și să nu mai depindă de tatăl și mama ei.

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu vrea o carieră în televiziune. Ce sfaturi a primit Carmina de la tatăl ei:„Mi-a zis că trebuie să…'

Citește și:Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 20 de ani. Mesajul artistului:„Nu mă face bunic încă, te rog'

Citește și: Simona Halep va afla peste un an verdictul în scandalul de dopaj:„Vor fi două înfățișări, pentru că…'

Citește și: Carmen Iohannis a împlinit 62 de ani.Cum a început povestea ei de iubire cu Klaus Iohannis

Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu s-a transformat într-o tânără extrem de frumoasă. În vârstă de 20 de ani, Carmina Vârciu s-a mutat în București de curând și deja are un job stabil. Prezentatorul tv i-a cumpărat fiicei sale un apartament într-un complex nou de blocuri în București, iar Carmina și l-a amenajat după propriul gust.

Tânăra îi este recunoscătoare tatălui ei pentru că o ajută, dar a declarat că deja are un job stabil și vrea să fie independentă. Carmina a mărturisit că face bani din campaniile online pe care le are, dar și lucrează. „A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește bănuții, mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele”, a declarat Carmina pentru Fanatik.

Carmina Vârciu lucrează pentru Ana Roman

Carmina Vârciu lucrează pentru Ana Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. Tânăra a declarat că la început i-a fost greu când s-a mutat în București, dar cu ajutorul părinților săi a reușit să se descurce. Carmina s-a angajat ca ajutor la un brand de haine, iar cea care a ajutat-o este iubita tatalui ei, Anda Călin.

„Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Ana Roman Brand, la atelierul Anei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de Instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are. Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Ana Roman. Mi-e tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Ana de foarte mult timp', a mai spus fiica lui Varciu.

Carmina: „Încerc să nu mai fiu atât de cheltuitoare”

Fiica lui Liviu Vârciu a mai povestit că de când s-a mutat în Capitală, nu a mai ținut cont de bani. Carmina recunoaște că a avut la un moment dat o discuție cu părinții despre acest subiect. Totodată, tânăra le este recunoascătoare părinților ei pentru că o ajută.

„De când am venit la București nu mai am o medie cu cât cheltui. Încerc să nu întrec calul, dar Carmina nu a avut limită de când s-a mutat. Încerc să nu mai fiu atât de cheltuitoare. Problema mea era că nu dădeam bani pe haine sau bijuterii, erau chestii de casă, cutii. Spray-uri de casă, 80 dacă se poate, nu știu, orice chestie de casă decorativă. Am avut discuții despre bani pentru că mi se pare normal, dar am fost tot timpul înțelegătoare. N-am putut să fac mofturi, având în vedere ce viață mi-a oferit mama și tata', a mai declarat Carmina.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter