Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după ce s-a retras din showbiz și s-a despărțit de Grasu XXL: "Timpurile se schimbă"

Publicat pe

Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după ce s-a retras din showbiz și s-a despărțit de Grasu XXL. Laura Andreșan a ocupat mult timp prima pagină a ziarelor, însă aceasta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. A trecut printr-o despărțire și a decis să se mute din Capitală. Iată cu ce se ocupă acum fosta iubită a lui Grasu XXL.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după ce s-a retras din showbiz și s-a despărțit de Grasu XXL. Laura Andreșan a ocupat mult timp prima pagină a ziarelor pentru că nu se ferea să facă publice detalii din intimitatea sa. La un moment dat, vedeta de televiziune l-a cunoscut pe Grasu XXL, cu care a început o relație la scurt timp după. În anul 2019, aceasta a devenit mămică pentru prima oară și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Însă, un an mai târziu după ce au devenit părinți, cântărețul și artista au decis să se despartă.

Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după ce s-a retras din showbiz și s-a despărțit de Grasu XXL: "Timpurile se schimbă"Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după ce s-a retras din showbiz și s-a despărțit de Grasu XXL: "Timpurile se schimbă"

Timpul a trecut, iar Laura Andreșan a trecut printr-o adevărată schimbare. Este psiholog și își iubește meseria, iar pe rețelele sociale își ține mereu urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa.

Citește și: Will Smith, ironizat la Oscar 2023 pentru momentul scandalos de anul trecut când l-a lovit pe Chris Rock: ‘Dacă cineva devine violent în timpul show-ului, va primi premiul Oscar pentru…’

Citește și: Ioana Petric a plecat de la Cronica Cârcotașilor după 15 ani: „Nu m-a dat nimeni afară…'

Cu ce se ocupă Laura Andreșan, după ce s-a retras din showbiz și s-a despărțit de Grasu XXL

„Profa de Sex”, așa cum era supranumită cu ani în urmă, a decis să se retragă din showbiz și să se axeze pe cariera sa. A absolvit Facultatea de Psihologie, însă nu a apucat să profeseze pentru că a rămas însărcinată.

Însă, după ce a decis să pună punct relației cu Grasu XXL, la sfârșitul lui 2020, vedeta s-a mutat la Brașov și și și-a deschis un cabinet de consiliere psihologică, unde încasează 200 lei/oră.

Are gașca ei de mămici, comunitatea ei din Brașov, cu care iese weekend de weekend la aer curat. Este interesat de tot ceea ce apare în străinătate despre psihologie, citește tratate, este la curent cu tot. Ține ședinte de consiliere psihologică și online, unde abordează teme generale, probleme cu care femeile din ziua de astăzi se întâlnesc la tot pasul. Maternitatea a schimbat-o foarte mult pe Laura. Este foarte empatică, grijulie. Nu și-a refăcut viața sau nu am auzit noi nimic. Principala ei grijă este fetița sa, de care are grijă ca de ochii din cap. Nu, nu vorbește despre trecut, nu cred că-i place. Presupun că-și dorește să fie validată pentru cea care este astăzi, nu pentru Laura de acum 20 de ani. Timpurile se schimbă, oamenii se schimbă. Este foarte iubită aici, să știți', ne-a mărturisit o membră a comunității înființate chiar de Laura Andreșan, potrivit Cancan.

De ce s-au despărțit Laura Andreșan și Grasu XXL, după 12 ani de relație

Grasu XXL a fost cel care și-a anunțat atunci fanii că el și Laura Andreșan nu mai formează un cuplu. Totodată, el i-a rugat pe fani să le respecte intimitatea, mai ales că treceau printr-o perioadă extrem de delicată.

„Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva.

Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile’, a transmis atunci Grasu XXL.

Ulterior, la un an de la despărțire, Laura a vorbit, în cadrul unui workshop, despre infidelitate.

„Adesea presupunem că relația noastră de cuplu este sigură și avem impresia că aceleași convingeri le are și persoana de lângă noi, și aceste gânduri nu se pierd nici atunci când nu suntem împreună. Avem încredere în faptul că partenerul(a) consideră persoana noastră și relația printre cele mai sfinte valori în viață.

Ne așteptăm la sinceritate – și la faptul că nicio parte din viața persoanei iubite nu ne este ascunsă. Și nu în cele din urmă, ne așteptăm la un angajament din partea partenerei(ului) în ceea ce privește comportamentele de intimitate și sexualitate și împărtășirea diferitelor stări emoționale.

Iar atunci când toate aceste angajamente sunt violate, ajungem să ne simțim cu adevărat violați. Infidelitatea partenerului nu doar că ne-a violat corpul emoțional, dar atrage după sine și o serie de îndoieli legate de noi, ceilalți și viitor. Acestea sunt momentele în care balanța relațională se dă peste cap și trăim cele mai urâte momente de realitate’, a completat ea.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă