Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV: „Sunt excepțional de bine. În prezent, pregătesc...”

Publicat pe

Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV. Mihai Bendeac spune ce se întâmplă în viața sa, după plecarea de la iUmor. Actorul Mihai Bendeac a luat pe toată lumea prin surprindere, când a decis să-și dea demisia de la show-ul iUmor și să părăsească definitiv Antena 1. Acesta a oferit pentru prima dată detalii despre cum anume și-a ocupat timpul de când nu a mai apărut la TV, după zvonurile conform cărora ar fi semnat cu PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV? Asta s-au întrebat mulți, după ce Mihai Bendeac a decis să pună punct colaborării cu Antena 1 și să părăsească show-ul iUmor, în ciuda succesului pe care îl dobândise. Mihai Bendeac a vorbit pentru prima dată despre proiectele de care s-a ocupat după ce a plecat de la trustul Intact. Se pare că actorul s-a ocupat de zona cinematografiei, este vorba mai exact despre două filme de comedie. În ceea ce privește aspectul financiar din prezent, Mihai Bendeac susține că nu este cheltuitor și că este chiar obișnuit să trăiască cu bani puțini.

Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV: „Sunt excepțional de bine. În prezent, pregătesc...'Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV: „Sunt excepțional de bine. În prezent, pregătesc...'

Cu ce se ocupă Mihai Bendeac după plecarea de la iUmor și ce spune despre venirea la PRO TV

De când nu a mai apărut la iUmor, Mihai Bendeac s-a ocupat de cinematografie. Este vorba de două filme în care joacă, iar una dintre producții este deja gata. Subiectul filmului în care joacă Mihai Bendeac este unul de actualitate, și anume jocurile de noroc.

„Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scatch-uri, dar filme până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționant.

Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc.

Joc rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată„, a mai declarat Mihai Bendeac, pentru cancan.ro.

Citește și: „Am în continuare probleme mentale, dar…”. Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

Citește și: Cum se înțelege George Mihăiță cu Mihai Bendeac: „A fost cel dintâi care mi-a spus Tătuțu. Dincolo de fețele sale de la televizor…'

Citește și: Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea atunci când se ceartă: „Știe el ce știe!’

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși împreună, alături de fiica lor, după ce s-au despărțit cu scandal.

„Trăiesc cu foarte puțini bani'

Spre deosebire de rolul său din film, Mihai Bendeac susține că în viața reală nu e deloc interesat de partea financiară. Actorul a declarat în repetate rânduri că a învățat să traiscă cu „foarte puțini bani' și că nu vrea să schimbe asta.

„În viața de zi cu zi sunt de departe cea mai dezinteresată ființă din punct de vedere financiar. Trăiesc cu foarte puțini bani. Așa am fost dintotdeauna și nu vreau să mă schimb', a adăugat el.

Mihai Bendeac mai lansează o carte

Pe lângă cele două filme, Mihai Bendeac pregătește și o nouă carte. Este vorba despre un fel de continuare a primului său jurnal și speră să prindă la fel de bine la public. Artistul a obținut încasări uriașe cu prima lui lucrare, însă susține că nu a păstrat nimic din vânzarea ei, alegând să-i doneze.

„Cartea e un fel de continuare a primului meu jurnal. Și sper din suflet să aibă măcar o parte din vânzările primeia, cu cât o să vând mai multe cărți, cu atât o să donez mai mult.

Ceilalți bani, din prima carte, i-am donat la Fundeni și la spitalele din țară. În total, au fost cred în jur de 250.000 de euro. Oamenii chiar mi-au mulțumit. Eu nu am păstrat nimic din vânzarea cărții, mă descurc', a mai dezvăluit actorul.

Mihai Bendeac, după ce s-a spus că ar fi semnat cu PRO TV

După plecarea lui de la iUmor, a apărut un zvon conform căruia Mihai Bendeac ar fi semnat cu PRO TV. Întrebat cât de adevărat este acest lucru, actorul a spus doar că: „Este un subiect despre care nu pot vorbi în acest moment'.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă