Cu ce se ocupă Mirela de la ”Insula iubirii”. Concurenta are propria afacere: ”Nu mă așteptam să meargă”

Publicat pe

Mirela de la 'Insula iubirii' a devenit cunoscută în întreaga țară, după ce aceasta a participat la emisiunea difuzată pe Antena 1. Concurenta nu a avut o viață ușoară, însă a fost nevoită să se descurce singură la un moment dat. Probabil mulți s-au întrebat cu ce se ocupă Mirela de la „Insula iubirii'.

Concurenta nu ascunde deloc ceea ce face, ba chiar se mândrește cu afacerea pe care o are. Mirela conduce o mașină scumpă și își permite aproape orice. Concurenta de la 'Insula iubirii' are o afacere cu haine, iar rochiile pe care le vinde le postează pe rețelele de socializare. Mirela se ocupă aproape singură de afacerea sa, pentru că de obicei coase și ea la hainele pe care le vinde. Concurenta de la 'Insula iubirii' își dorește ca afacerea ei să meargă din ce în ce mai bine și declară că nu s-a gândit nicio clipă că poate profita de succesul pe care îl are după participarea la emisiune.

'Am început să creez, chiar cos singură. Mă regăsesc, mă liniștesc, fac cu pasiune tot ce fac. Creez rochițe și tot felul de rochițe. Am foarte multe mesaje, comenzi. O să încerc să fac un site ca să-mi ușurez munca. Nu mă așteptam să meargă. Nu mă gândeam că mă duc la 'Insula iubirii' și să profit de lucrul acesta. Dar așa s-a întâmplat. Acum chiar am comenzi și femeile cărora le place stilul meu vestimentar vor și ele rochițe ca ale mele. Acum pe viitor o să pun la punct toate, cu rochițe, site și tot ce trebuie să fie', a declarat Mirela.

 

Cu ce se ocupă Mirela de la 'Insula iubirii'. Concurenta are propria afacere: 'Nu mă așteptam să meargă'Cu ce se ocupă Mirela de la 'Insula iubirii'. Concurenta are propria afacere: 'Nu mă așteptam să meargă'

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare. Concurenta a fost la un pas de moarte

Citește și: Fotografia cu care Mirela de la 'Insula iubirii' a stârnit controverse: 'Ești însărcinată?'

Citește și: Mirela de la 'Insula iubirii' și-a făcut o intervenție estetică. Cum arată concurenta acum

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter