Cu cine își lasă Andreea Tonciu fiica în timpul competiției Survivor: „Îmi vor lipsi atât de mult...”

Publicat pe

Cu cine își lasă Andreea Tonciu fiica în timpul competiției Survivor România. Andreea Tonciu se pregătește intens deoarece au rămas doar câteva zile până la plecarea în competiția Survivor România. Aceasta a acordat recent un interviu în care a vorbit despre emoțiile care o încearcă, dar și despre fiica și soțul ei. Se pare că brunetei îi va fi destul de dificil să fie despărțită de micuța Rebecca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu este una dintre vedetele care au acceptat provocarea Survivor România. Aceasta va pleca în curând în Republica Dominicană, motiv pentru care în acest moment pune la punct ultimele aspecte ce țin de casă și familie. Într-un interviu acordat recent, ea a vorbit despre persoanele care vor fi alături de fiica ei, cât timp ea se află la Survivor.

Aceasta a menționat faptul că îi va fi foarte dor de fiica și soțul ei, însă se consideră suficient de puternică încât să facă față oricărui obstacol. Iată ce a spus diva despre plecarea în Republica Dominicană!

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor România 2022.E rudă cu Anamaria Prodan

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022.Andreea Tonciu și CRBL se află printre concurenți

Citește și: De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov:„I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot’

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, care a părăsit-o după 8 ani:„Este singurul bărbat pe care îl iubesc’

Cu cine își lasă Andreea Tonciu fiica în timpul competiției Survivor România

Andreea Tonciu face ultimele pregătiri pentru competiția Survivor România. Aceasta a menționat că merge la sală și își petrece cât mai mult timp alături de micuța ei, deoarece știe că îi va simți enorm lipsa. Cu toate acestea, ea se simte aproape pregătită să renunțe la confortul din București și să îmbrățișeze provocările puse la cale de ProTV.

„Au mai rămas aşa puţine zile că deja simt că am intrat pe ultima sută cu pregătirile! Merg la sală, nu chiar atât de des pe cât mi-aş fi dorit, încerc să rezolv tot ce mai trebuie prin casă… şi petrec cât de mult timp cu fetiţa mea. Am trecut şi printr-o răceală, aşa că m-am testat zi de zi să fiu sigură că nu este vorba despre COVID… Totul este în regulă, deci sunt aproape pregătită!', a spus ea pentru Click!.

Ea a menționat inclusiv cu cine o va lăsa pe cea mică. Se pare că Rebecca va fi îngrijită de tatăl ei, Daniel Niculescu, dar și de sora și mama Andreei.

„O voi lăsa pe fiica mea cu soţul meu, mama şi sora mea. Îmi vor lipsi atât de mult momentele petrecute cu ea şi gândul îmi va zbura, destul de des, la distracţiile noastre. Este o perioadă încărcată pentru ea, a descoperit pasiunea pentru balet şi investeşte mult timp în asta, aşa că abia aştept să revin şi să îi fiu alături.', a adăugat ea pentru sursa citată.

Cum a reacționat familia Andreei Tonciu

Familia Andreei Tonciu a susținut-o atunci când diva a decis să participe la competiția Survivor România. Aceasta a declarat că rudele sale îi sunt alături indiferent de alegerile pe care ea le face.

„Familia mea mă susţine în toate proiectele în care mă implic. Fără să îi simt aproape de mine, nu aş avea cum să merg înainte. Soţul meu a înţeles că simt nevoia unei astfel de provocări şi m-a încurajat că voi putea face faţă.', a mai spus ea.

Andreea Tonciu visează la marele premiu

Andreea Tonciu a recunoscut că țelul ei este marele premiu, însă își dorește și să trăiască întreaga experiență la maximum. Ea este pregătită să își întreacă limitele despre care nici nu cunoaște foarte multe!

„Probabil fiecare concurent are undeva în minte premiul cel mare. Dar mai departe de atât, eu vreau să trăiesc această provocare la maximum: atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Vreau să îmi depăşesc limite pe care nici nu ştiu că le am.', a adăugat diva.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter