Dan Alexa se însoară! Mireasa este femeia pentru care l-ar fi pocnit Anamaria Prodan

Publicat pe

La un an de când a primit un pumn în plină figură de la Anamaria Prodan, cu martori și publicitate aferentă, Dan Alexa se însoară! S-a vehiculat în iulie 2019 că gestul necontrolat al impresarei ar fi avut drept cauză o gelozie exagerată, însă, cu tot scandalul de la vremea aceea, Alexa se pregătește de nuntă cu bruneta pentru care a fost umilit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lumea fotbalului și a showbiz-ului așteaptă o mega petrecere pentru că Dan Alexa se însoară, scrie Spynews. Aleasa este Andrada, bruneta pentru care l-a pocnit Anamaria Prodan și cu care antrenorul se iubește de mai bine de trei ani de zile.

Domnișoara nu este nici ea lipsită de controvese, iar acesta ar fi și motivul pentru care Dan Alexa nu prea s-a afișat în mod oficial cu ea. Andrada ar fi fost balerină în străinătate și formele sale apetisante l-au cucerit pe antrenorul de 40 de ani până în punctul în care este hotărât să o aibă alături pentru toată viața.

Potrivit surselor, zilele trecute, Andrada și Dan Alexa chiar au fost la un botez, în calitate de nași, încă o dovadă solidă că formează un cuplu solid.

Erau împreună în seara incidentului cu Prodanca

În iulie 2019, în holul de lângă vestiare, la stadionul din Giurgiu, după meciul Astra – FC Botoșani (2-2), Anamaria Prodan a avut o discuție aprinsă cu antrenorul Dan Alexa și ulterior l-a lovit cu pumnul peste obrazul stâng.

O criză de gelozie, au scris multe publicații, mai ales că tabloidele au relatat în ultima vreme de o relație mai mult decât apropiată între Dan și Anamaria. Iar situația se pare că a degenerat din cauza unei brunete focoase, cu forme apetisante, prezentă și ea la meci, lucru care a înfuriat-o pe managera lui Alexa, scria Libertatea la momentul acela.

Dan, Anamaria și Andrada au ieșit apoi împreună de la vestiare. El încă afectat de tot ceea ce i s-a întâmplat, Ana cu privire superioară și fiind sigură pe situație, pupându-l pe cel pe care l-a lovit și salutând-o pe Andrada fără să se uite la ea, bruneta încercând să evite contactul cu presa.

'N-a fost nimic, vorbeam de transferuri, hai să fim serioși! Am citit și eu. Aveți să mă întrebați ceva de fotbal', a încercat Alexa să pareze. Apoi, Ana a plecat cu limuzina, în timp ce Dan și Andrada s-au reunit spre zona ieșirii din stadion, după ce-am mers separat o perioadă. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter