Culiță Sterp de la Survivor și iubita lui au împlinit un an de relație! Ce mesaj i-a transmis Daniela

Publicat pe

Daniela și Culiță Sterp au împlinit un an de relație, iar iubita Faimosului de la Survivor a ținut să transmită un mesaj în cinstea aniversării relației lor. Chiar dacă nu sunt împreună! Iubita concurentului de la Survivor a postat și câteva imagini în compania pertenerului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Daniela este îndrăgostită și extrem de fericită! Femeia care îl va face tată pentru prima dată pe Culiță Sterp își susține necondiționat iubitul, care luptă în jungla din Republica Dominicană pentru marele premiu.

Viitoarea mămică nu pierde nicio ediție a emisiunii Survivor, având astfel ocazia de a-și vedea partenerul. A trecut deja o lună de când artistul a plecat din România. Chiar dacă în lipsa lui, Daniela nu a uitat de aniversarea relației lor.

Culiță Sterp de la Survivor și iubita lui au împlinit un an de relație! Ce mesaj i-a transmis DanielaCuliță Sterp de la Survivor și iubita lui au împlinit un an de relație! Ce mesaj i-a transmis Daniela

Mesajul transmis de iubita lui Culiță Sterp

Au împlinit un an de când sunt împreună, iar iubita Faimosului de la Survivor a ținut să celebreze cu un mesaj și câteva fotografii cu tatăl copilului ei.

Daniela și Culiță Sterp au împlinit un an de când formează un cuplu și o lună de când Faimosul a plecat la Survivor.

'Cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când nu sunt plănuite', a scis Daniela Iliescu în dreptul unei fotografii cu ea și Culiță Sterp.

Citește și: Cum arată socrii lui Culiță Sterp de la Survivor.Daniela este mândră de părinții ei

Citește și: Câți bani încasează concurenții de la Survivor.Mama lui Culiță Sterp a spus cine n-a fost plătit deloc

Citește și: Cum și-a descoperit Costi Diță, alias Giani din Las Fierbinți, pasiunea pentru actorie:„La primul examen la teatru am luat nota 1/ EXCLUSIV

Citește și: Alessia susține că au fost emise două ordine de protecție împotriva fostului soț:„Fac terapie la psiholog'

Carmen de la Sălciua, despre relația lui Culiță Sterp cu Daniela

Carmen de la Sălciua a vorbit din nou despre relația Danielei cu Faimosul Culiță Sterp. Și-a felicitat fostul soț pentru că va deveni tătic și i-a transmis să fie fidel.

'Oarecum mă așteptam să primesc vestea asta pentru că ei au o relație de ceva vreme. Eu știam că Culiță își dorea copii și îi felicit. Și pe el și pe ea pentru că un copil este o binecuvântare. Sper să fie fericiți. Sper că atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață și această femeie să îl poată schimba.

Să fie un bărbat cuminte, să fie un bărbat fidel și să aibă grijă de familia lui! Ea a fost și la nunta noastră, a fost și la nunta Ilenei (n.r.- sora lui Culiță Sterp).

Nu am speculat nimic pentru că în momentul acela noi eram împăcați, ne era foarte bine. Vorbeam, ne iubeam și nu am avut timp să mă uit la fiecare invitat sau care și ce privire are față de soțul meu. El este un bărbat iubit și curtat de foarte multe femei și niciodată nu mi-am pus problema asta', a transmis Carmen de la Sălciua.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter