Culiță Sterp a primit încă o infracțiune la dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia din timpul accidentului. Ce riscă acum cântărețul

Publicat pe

Culiță Sterp a primit încă o infracțiune la dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia din timpul accidentului. Lui Culiță Sterp i se mai adaugă încă o infracțiune în dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia pe care o avea în timpul accidentului provocat în Cluj Napoca. Zilele trecute, s-a descoperit că manelistul se urcase nu doar băut, ci şi drogat la volan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a primit încă o infracțiune la dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia din timpul accidentului. Schimbări în cazul Culiță Sterp, după accidentul provocat recent în centrul orașului Cluj-Napoca. Cântărețul s-a urcat la volanul SUV-ului său după ce consumase alcool și nu a ținut cont de culoarea roșie a semaforului. Recent, surse din anchetă au declarat că polițiștii au cerut recalculare alcoolemiei pe care Culiță Sterp o avea în sânge.

Culiță Sterp a primit încă o infracțiune la dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia din timpul accidentului. Ce riscă acum cântărețulCuliță Sterp a primit încă o infracțiune la dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia din timpul accidentului. Ce riscă acum cântărețul

Culiță Sterp a primit încă o infracțiune la dosarul penal, după ce Poliția i-a recalculat alcoolemia din timpul accidentului

La câteva zile după accident, polițiștii de la Rutieră din Cluj au cerut la IML recalcularea alcoolemiei din sânge, iar rezultatul a confirmat faptul că, în timpul producerii accidentului, alcoolemia lui Culiță Sterp era peste limita unei fapte penale. Mai exact, 0,89 grame/litru alcool pur în sânge. 

Dacă la valoarea veche a alcoolemiei, și anume 0,71 grame/litru alcool pur în sânge, fapta era doar contravenție și a fost sancționată cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru 3 luni, acum s-a transformat în infracțiune și se va adăuga la dosarul penal în care este cercetat deja, potrivit observatornews.ro.

De asemenea, permisul de conducere va fi reținut până la finalizarea anchetei și există chiar și riscul ca un judecător să îi interzică să se mai urce vreodată la volan. 

Citește și: Culiță Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul accidentului. Anchetatorii au extins urmărirea penală

Citește și: Iancu Sterp a vorbit despre noaptea accidentului provocat de Culiță: ‘Cu intenție s-a urcat la volan…’

Citește și: Ileana Sterp, după accidentul provocat de Culiță Sterp: „A fost un șoc pentru el. Este de datoria lui să explice'

Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar

Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus băut şi cu viteză, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, iar apoi a intrat pe culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie, lovind o maşină şi fugind.

Culiță Sterp a scăpat de închisoare, dar trebuie să se prezinte în fața organelor de anchetă ori de câte ori este solicitat. De altfel, artistului îi este impusă și interdicția de a părăsi județul sau chiar țara.

Cu toate că a scăpat de arest, artistul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile și a primit amenzi în valoare totală de 1.885 de lei. De asemenea, el are acum și dosar penal, pentru că a plecat de la locul accidentului pe care l-a provocat.

„Acum mi-am mai revenit puțin, dar am fost foarte supărată. Dumnezeu Sfântul a ajutat de nu a murit nimeni în accident, deci Culiță și băiatul acela au avut îngeri păzitori acolo cu ei. Noi nu încurajăm pe nimeni să urce băut la volan, pentru că eu am permis de 30 de ani, dar eu nu am băut un gram nici la nunta ei (n.r. – la nunta Getuţei).

La noi în casă nu se bea, nu se fumează, deci nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a interzis sau ne-a impus cineva', a spus mama lui Culiță Sterp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter