Cum a devenit Neti Sandu astrolog și ce legătură are cu religia ei: "După Revoluție..."

Publicat pe

Cum a devenit Neti Sandu pasionată de astrologie. Vedeta a intrat în echipa PRO TV în urmă cu 25 de ani, debutând cu emisiunea „Ora 7, Bună dimineața'. Cu toate astea, puțină lume știe cum a ajuns prezentatoarea tv să fie pasionată de astrologie, iar într-un final să devină una dintre cele mai cunoscute astroloage din România. Prezentatoarea TV și-a spus povestea în podcast-ul lui Horia Brenciu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Neti Sandu împlinește astăzi 63 de ani, iar din păcate și anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, realizatoarea rubricii Horoscop nu va organiza nicio petrecere. Cu toate astea, Neti se va bucura de compania nepoatei sale, voleibalista Alice Kapelovies.

Invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu, Neti Sandu a dezvăluit cine a fost persoana care a determinat-o să fie pasionată de astrologie. De ani de zile, bruneta prezintă horoscopul la PRO TV, dar puțină lume știe cum a început vedeta să studieze acest domeniu.

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:”Câtă vreme am notorietate…”/ EXCLUSIV

Citește și: La 62 de ani, Neti Sandu spune adevărul despre operațiile estetice:”Pot să trăiesc cu mine așa!”

Citește și: Cum se menține Adrian Năstase în formă la 71 de ani:„M-a făcut să rămân vital până la vârsta asta' 

Citește și: Dan Helgiuc l-a dublat pe Will Smith în ultima producție Disney, Alladin.Câți bani a primit

Cum a devenit Neti Sandu astrolog și ce legătură are cu religia ei

Neti Sandu a mărturisit că bunicul ei era penticostal, iar acesta și-a dorit ca un urmaș să-i urmeze exemplul. Astfel, ea a fost cea care mergea în cor și spunea poezii, chiar dacă nu avea o parte religioasă. După ce a citit toată literatura universală și toată filosofia pământului, și-a dat seama că asta vrea să facă.

„Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu.Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…)

Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul.Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.', a spus ea, potrivit Libertatea.ro.

După Revoluția din 1989 a învățat astrologia

Vedeta a mai povestit că după Revoluția din 1989 a început să învețe astrologie, pentru că și-a pus multe întrebări din cauza bunicului său. Neti Sandu a vrut să descopere lumea astrologiei, devenind pasionată de aceasta. „După revoluție m-am dus la cursuri de yoga. Și acolo niște fetițe, eu tot nu eram tânără la revoluție. Ele m-au întrebat: Doamnă, nu vreți să mergeți cu noi la niște cursuri de astrologie?

Am zis să văd ce e acolo, că știam doar de zodiac. Atunci m-am dus la Casa de cultură Preoteasa și era acolo un amfiteatru în care erau foarte mulți interesați și a venit un domn profesor care ne-a prezentat cum ar fi treaba cu astrologia, cu zodiacul și la final a zis așa: Dar să știti că din toată sala asta, din toți oamenii ăstia, unul singur va ajunge ceva.Profesorul a întrebat atunci dacă mai știe cineva astrologie și a fost o fată care a zis că a mai studiat. Tot el i-a zis să ne preia pe o parte dintre noi să învățăm tot ce știe ea, apoi să mergem la el. Când am vorbit cu ea, atunci eu mi-am dat seama că nu o să știu că calculez ascendentul. Mi s-a părut foarte simplu. Și de atunci am început.”, a mai spus Neti.

Neti Sandu, fără petrecere de ziua sa de naștere

Neti Sandu s-a născut pe 25 noiembrie, deși data în buletinul de naștere este 24. Vedeta nu va avea parte de petrecere de ziua sa, așa cum era obișnuită. Din cauza pandemiei de coronavirus, Neti a fost nevoită să anuleze orice petrecere și să se bucure de prezenta câtorva persoane dragi.

Chiar și așa, Neti nu este supărată, mai ales că nepoata sa, voleibalista Alice Kapelovies va fi alături de ea. Cele două petrec mult timp împreună și, de câte ori au ocazia, prezentatoarea de astrologie îi urmărește meciurile lui Alice.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter