Cum a fost cerută în căsătorie Adda: "A trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic"

Publicat pe

Adda trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Cătălin Rizea. Cei doi s-au căsătorit în 2016 și au împreună un băiețel minunat, Alexandru. Adda și Cătălin au amintiri frumoase din ziua în care artista a fost cerută în căsătorie. Solista a povestit în ce mod amuzant a acceptat să se căsătorească cu bărbatul pe care îl iubește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adda și Cătălin Rizea sunt împreună de 7 ani și în urmă cu 5 ani s-au căsătorit. Cei doi lucrează împreună și au o relație extraordinară. Adda și soțul ei au făcut echipă la Asia Express, cucerindu-i pe telespectatori cu felul lor unic. Recent, Adda a fost diagnosticată cu o boală rară, dar Cătălin și familia artistei sunt alături de ea.

Cum a fost cerută în căsătorie Adda: "A trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic"Cum a fost cerută în căsătorie Adda: "A trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic"

Adda și Cătălin Rizea formează o familie atipică, iar felul artistei de a fi l-a pus de multe ori la încercări grele pe acesta. Artista a reușit să strice și cel mai important moment din viața lor, cererea în căsătorie. Cătălin și-a făcut un plan bine pus la punct, dar Adda și-a dat seama și nu s-a mai putut abține.

Citește și: Cum se simte Adda, după ce a fost diagnosticată cu borelioză:”Iau 26 de pastile pe zi”

Citește și: Cum arată ADDA, după un an și jumătate de luptă cu două boli grave:”Mă simt frumoasă”

Citește și: Soţia unui politician din Ucraina a trecut granița cu 29 de milioane de dolari şi 1,5 milioane de euro la ea

Citește și; Mormintele soldaţilor ruşi dintr-un cimitir din Iași au fost marcate cu litera Z, simbolul invaziei ruse în Ucraina:„A fost întocmit dosar penal'

Cum a fost cerută în căsătorie Adda

Adda și Cătălin Rizea au demonstrat de-a lungul timpului că sunt un cuplu extrem de unit și pot face față oricărei provocări. Invitați împreună în podcast-ul găzduit de Horia Brenciu, Adda și Cătălin au povestit momentul în care artista a fost cerută în căsătorie. Deși soțul artistei pregătise totul, Adda si-a dat seama și a vrut să grăbească lucrurile. A găsit inelul și a vrut să fie cerută de soție imediat. Cătălin a povestit cum s-a întâmplat totul.

„ În ziua în care trebuia să plecăm la Târgu Mureș, de Paște, stătea Adda pe gânduri. Cu câteva ore înainte să plecăm, eu am mers să iau inelul, că nu mai aveam când să-l iau. La un moment dat, cum stătea ea pe gânduri în mașină, m-a întrebat dacă nu cumva inelul pe care l-am cumpărat este pentru ea. I-am spus că inelul i l-am dat lui Ștefan ca să il dea Claudiei.

A deschis torpedoul, a văzut cutia și mi-a zis să opresc mașina în marginea drumului și să o cer în căsătorie. Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele.După ce m-am pus în genunchi și am început să îi vorbesc, a trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic din ce ziceam.' , a povestit Cătălin Rizea. 

Cum s-au cunoscut Adda și soțul ei

Adda și Cătălin trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de șase ani, iar împreună au un băieețl în vârstă de cinci ani. Cântăreața este foarte fericită lângă soțul ei. Cei doi s-au întâlnit prin intermediul a doi prieteni, mai exact un prieten de-a lui Cătălin o plăcea pe una dintre prietenele Addei. Aceasta nu s-a gândit că fostul concurent de la Chefi la cuțite va fi sufletul ei pereche.

„Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună. Era un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici el, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plajă amândoi'a povestit artista, relatează wowbiz.ro.

Adda scrie o carte despre viața sa

Artist scrie o carte despre viața sa, intitulată  „Cele trei Adda',, iar volumul promite multe. În cartea pe care o va lansa, vorbește și despre ziua în care l-a cunoscut pe Cătălin Rizea, partenerul ei de viață și tatăl copilului ei. În luna februarie a acestui an, Adda a aflat că a mai bine de un an a primit un diagnostic greșit. De fapt, vedeta are boala Lyme și urmează un tratament dificil. Chiar și așa, Adda este foarte puternică, iar cu ajutorul familiei reușește să treacă peste orice situație.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter