Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei, la azil, când s-a întors din Egipt: "Am lipsit o săptămână și..."

Publicat pe

Oana Roman a povestit cum a găsit-o pe mama ei, la azil, când s-a întors din Egipt. Mioara Roman se află de mai mult timp într-un centru specializat pentru vârstnici, date fiind problemele grave de sănătate cu care se confruntă. Imediat ce a revenit din vacanță, Oana Roman a mers direct la mama ei și a povestit cum a decurs revederea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a fost criticată în repetate rânduri că și-a internat mama la azil, însă ea a spus mereu că acolo sunt condiții de hotel de lux, iar Mioara Roman este foarte bine îngrijită. Vedeta o vizitează cât de des poate, însă a spus mereu că nu se poate descurca singură să aibă grijă de mama ei, din cauza stării de sănătate.

Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei, la azil, când s-a întors din Egipt: "Am lipsit o săptămână și..."Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei, la azil, când s-a întors din Egipt: "Am lipsit o săptămână și..."

Oana Roman și-a vizitat mama, la azil, imediat ce s-a întors din Egipt

Oana Roman a lipsit o săptămână pentru că a fost cu fiica ei în vacanță, în Egipt, dar nu s-a relaxat total pentru că au îngrijorat-o problemele de sănătate ale mamei. Din fericire, Mioara Roman este bine și Oana s-a bucurat să o regăsească într-o stare foarte bună.

Am ajuns la mama, e ora ei de odihnă. Am lipsit o săptămână și am găsit-o arătând fabulos. Este atât de impecabil îngrijită și are o stare așa bună, e atât de senină și liniștită. Este atât de important că este atât de îngrijită și are tot ce îi trebuie și în primul rând are demnitate și are parte de grijă.', a scris Oana Roman în dreptul unei fotografii cu Mioara Roman, postate pe Instagram.

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: „Deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată’. Oana Roman, ironie la adresa lui Marius Elisei, după despărțire

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito, prima apariție cu soția la un eveniment. Cum arată acum și ce surpriză le pregătește fanilor: „Mi-am refăcut viața, mi-am schimbat statutul’ / EXCLUSIV

Oana Roman, în război cu sora ei, Catinca, pentru că o neglijează pe mama lor

Recent, Oana Roman i-a reproșat surorii sale, Catinca, că nu o vizitează deloc pe mama lor, Mioara Roman, care este internată într-un centru din Snagov. Sora Oanei Roman a simțit să răspundă la astfel de acuzații și a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă. Totul s-a întâmplat după ce tatăl Catincăi Roman a murit, iar vedeta intrat într-o depresie severă, care necesită tratament.

Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul.

M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie‘, a dezvăluit Catinca Roman, pentru Click!.

De ce boli suferă Mioara Roman

La vârsta de 83 de ani, Mioara Roman suferă de mai multe afecțiuni, printre care și de o formă gravă a bolii Parkinson. Fosta soție a lui Petre Roman nu își mai poate folosi o mână și are constant nevoie de ajutor.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea, îmbătrânirea a fost bruscă. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată’, a povestit Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale, acum ceva timp.

Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele.

Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de cinci stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii„, a mai spus Oana.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă