Cum a început povestea de iubire dintre Alexandra Velniciuc și soțul ei: "O detestam..."

Publicat pe

Cum a început povestea de iubire dintre Alexandra Velniciuc și soțul ei. Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu sunt de peste 20 de ani împreună și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Totuși, mulți au fost curioși să afle cum a început povestea lor de iubire. Iată cine a făcut primul pas și ce și-a spus la începuturi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Velniciuc este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. A avut zeci de roluri și a jucat pe cele mai mari scene ale teatrului românesc. Pe lângă cariera impresionantă, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Șerban Puiu. Cei doi sunt împreună de 20 de ani, iar povestea artistei de viață este una desprinsă parcă din filme, iar soțul ei a jucat un rol important la construirea acesteia.

Cum a început povestea de iubire dintre Alexandra Velniciuc și soțul ei: "O detestam..."Cum a început povestea de iubire dintre Alexandra Velniciuc și soțul ei: "O detestam..."

Recent, cei doi au fost invitați la podcastul lui Cătălin Măruță, unde au vorbit deschis despre relația lor, dar și cum a început povestea lor de dragoste. Iată declarațiile făcute de Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu!

Citește și: Motivul pentru care Alexandra Velniciuc și soțul ei nu au copii:”Vom regreta, dar o facem deja”

Citește și: Cum arată Alexandra Velniciuc în costum de baie la 41 de ani.Actrița și soțul ei se află în vacanță în Grecia

Citește și: Raluca Bădulescu, despre relația cu iubita fiului său:'Stau împreună deja și o consider…'

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 44 de ani.Imagini din vacanța din Grecia

Cum a început povestea de iubire dintre Alexandra Velniciuc și soțul ei

Povestea lor de iubire a început în urmă cu două decenii, pe vremea când Alexandra era studentă, iar Șerban Puiu profesor. Deși mulți cred că a fost vorba de dragoste la prima vedere, se înșală. Prima dată, aceștia s-au urât și chiar nu voiau să se afle unul în prezența celuilalt.

Însă, cum totul este permis în dragoste, lucrurile au început să se așeze încetul cu încetul.

„Șerban: Nu m-am îndrăgostit deloc, o detestam din tot sufletul. Eu eram tânăr asistent, arogant, snob, iar ea era o fițoasă, plină de figuri. Un alt asistent universitar mi-a spus despre Alexandra că e bunăciune și i-am zis că i-o transfer. Nu știu dacă a existat un când anume când ne-am îndrăgostit.

Alexandra: La operă s-a întâmplat. Nici eu nu îl sufeream deloc. M-au impresionat pantofii pe care îi purta și parfumul.(…) După spectacol, când să plecăm, îmi ținea umbrela și nu știu de ce, din instict, l-am întrebat dacă știe cum se pupă eschimoșii.Și i-am arătat.”, au declarat Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu.

Motivul pentru care Alexandra Velniciuc și soțul ei nu au copii

Alexandra Velniciuc și soțul ei se iubesc de 20 de ani și continuă să formeze unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cu toate acestea, mulți se întreabă care este motivul pentru care cei doi nu au un copil.

Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea.Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept.'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter