Cum a reacționat Andreea Bălan după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la Ferma

Publicat pe

George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la Ferma, lucru care i-a luat prin surprindere pe toată lumea. Acum, apărut și prima reacție a Andreei Bălan. Iată ce mesaj a transmis artista pe contul ei de Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Show-ul 'Ferma' va începe marți, 8 spetembrie, iar imaginile din promo cu cele două vedete sunt incendiare. George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pătimaș în fața camerelor de filmat. Acum, a apărut și prima reacție a Andreei Bălan. Artista a publicat o fotografie, dar și un mesaj pe contul ei de Instagram.

'E bine atunci când te lași dusă de val în direcția potrivită', a spus Andreea Bălan.

Totuși, Andreea Bălan a decis să înceapă o nouă relație la scurt timp de la despărțirea de fostul ei soț. Cântăreața și-a făcut rapid un nou iubit, pe Tiberiu Argint, cu care a fost surprinsă în vacanță.

Cu toate că s-a lăsat purtată de val, iată că noua ei relație pare să meargă bine, iar artista este mai fericită și liniștită ca niciodată.

George Burcea și Viviana Sposub ar putea forma un cuplu, după emisiunea Ferma, mai ales că nu ar fi prima oară când se înfiripă o poveste de dragoste în cadrul show-ului. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au îndrăgostit la Ferma, iar acum sunt căsătoriți și fericiți.

Câți bani a primit George Burcea să apară la Ferma

George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de ‘suferință. Actorul ar câștiga în urma participării la Ferma în jur de 800 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrece în emisiune.

Cum a reacționat Andreea Bălan după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la FermaCum a reacționat Andreea Bălan după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la Ferma

Andreeei Bălan nu i-a convenit absolut deloc faptul că George Burcea intră în Ferma și ar fi făcut presiuni să-l scoată din emisiune, potrivit acelorași surse.

Citește și: Se complică divorțul Andreei Bălan de George Burcea: „El vrea, probabil, să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil pentru a avea o șansă în carieră'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter