Cum a reacţionat băiatul Adelei Popescu când şi-a văzut fratele nou-născut. Alexandru abia aştepta momentul

Adela Popescu și Radu Vălcan l-au primit fericiți pe flatiolu' lui Alexandru și de-abia așteaptă să petreacă primul Crăciun în 4. Momentul a fost special pentru primul lor copil!

Adela a născut natural duminică, 9 decembrie, la ora 10.16, se simte foarte foarte bine, bebelușul are 3.430 și 51 de cm și a primit nota 10.

Ea a povestit că fiul său a fost emoţionat la întâlnirea cu micuţul frăţior.

Mă simt perfect, am putut să mă bucur cu toată familia și prietenii, să stau cu ei, să povestim. Aseară l-a vizitat și Alexandru, i-a adus o jucărie și lui mami un trandafir și flatiolu i-a adus și el o jucărie. Nu înțelegea de ce nu vrea să mănânce de la el portocală', povestește Adela Popescu.

Proaspătul tătic povestește că sunt foarte fericiți pentru că Alexandru l-a primit foarte bine pe fratele lui: Poate că cei care au deja doi copii știu mai bine despre ce este vorba, Alexandru este foarte echilibrat, sunt convins că și flatiolu va fi la fel, că vorba aia, sunt ai mei, nu?'

Flatiolu este foarte mancacios, deocamdată cuminte, dar nu mă las păcălită de aparențe J. Abia așteptăm să ajungem acasă și să impodobim împreună bradul și casă, acum în 4', adaugă Adela Popescu.

Se pare că prezentatoarea TV se simte foarte bine, chiar dacă a trecut prin 5 ore grele de travaliu.

Primele declaraţii făcute de Radu Vâlcan după ce a devenit tată pentru a doua oară

Radu Vâlcan a fost destul de emoţionat la întâlnirea cu cel de-al doilea copil.

Suntem foarte fericiți, am așteptat acest moment cu mari emoții, mi se pare că parcă a trecut mai repede timpul față de peroada în care Adela a fost însărcinată cu Alexandru. Adela a fost foarte puternică', adaugă Radu Vălcan care nu s-a dezlipit de ușa.

Pe Instagram Radu a lăudat-o pe Adela şi i-a făcut cele mai frumoase complimente: „După ce că este epuizată, frumoasă şi superbă, mă mai şi sprijin de ea de emoţii. Vă iubesc!”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro