Cum a reacționat Carmen Grebenișan când cineva a comparat-o cu Bianca Drăgușanu. Răspunsul bloggeriței este fabulos

Publicat pe

Carmen Grebenișan este cunoscută pentru operațiile estetice pe care le-a făcut și pentru că s-a transformat total. Totuși, fosta concurentă Asia Express a reușit să nu întreacă măsura și să oprească la timp. Devenită influencer pe Instagram și cătpătând notorietate odată cu participarea în show-ul difuzat pe Antena 1, Carmen Grebenișan are acum și mai mulți fani. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu toți însă o copleșesc cu complimente, mai sunt și unii care îi atrag atenția sau care o jignesc pe internet. 

Totuși, vedeta nu se supără, ci tratează fiecare situație și comentariu într-un stil ironic, fără să dea prea multă importanță răutăților. 

Recent, un fan i-a commentate lui Carmen că a confundat-o cu Bianca Drăgușanu. 

'Am crezut ca esti Bianca Dragusanu!😱', a scris un fan. Iar reacția vedetei a apărut imediat. 'Na situație', a răspuns Carmen Grebenișan. 

Urmăritorul ei a răspuns și a insistat să fie răutăcios: '@grebenisancarmen nu cred ca mai ai mult😂😂😂', a zis el. Fără să se enerveze, Grebenișan i-a răspuns 'Na dumniezo'.

Carmen Grebenișan, schimbare de look

Carmen a decis să renunțe la blondul care a consacrat-o și să adopte o schimbare de stil, așa că a devenit roșcată.

'Am făcut și schimbarea asta. Se cerea deja de o vreme. O să-l mai țin așa mult timp', a zis Carmen Grebenișan pe Instagram.

De asemenea, Carmen a precizat că procesul a fost foarte lung, însă rezultatul a fost pe măsura așteptărilor.

Cum a reacționat Carmen Grebenișan când cineva a comparat-o cu Bianca Drăgușanu. Răspunsul bloggeriței este fabulosCum a reacționat Carmen Grebenișan când cineva a comparat-o cu Bianca Drăgușanu. Răspunsul bloggeriței este fabulos

'Acum e clar că o să încerc toate hainele, rujurile pe care le-am acasă. Tot. Este o culoare total necunoscută pentru mine, nu am mai avut-o niciodată și chiar îmi place. Îmi place mult mai mult. Mi-am aplicat și câteva extensii, din păr natural. Procesul a fost lung.', a adăugat ea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter