Cum a reacționat Dani Oțil când și-a văzut iubita aproape goală, în emisiunea lui: „E total transparentă și nepotrivită”

Publicat pe

Dani Oțil a avut parte de o surpriză de proporții, atunci când și-a văzut iubita defilând în platoul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, îmbrăcată într-o ie transparentă, pe sub care modelul nu purta nimic.

Deși a încercat să glumească, Dani a părut vizibil deranjat de acest fapt, așa că nu s-a abținut să facă niște comentarii despre cât de nepotrivită este ținuta și apariția, mai ales în cadrul unei emisiuni difuzate dimineața.

În momentul în care Gabriela a intrat în platou, Dani a rămas cu adevărat uimit.

„În afara de asta care e total transparentă și total nepotrivita unei emisiuni de dimineață. Aș întreba ce avem aici, dar mergem un pic mai departe pentru că nu se pot da aceste imagini la televizor. Dar de ce sunteți împotriva mea tot timpul? Toată emisiunea lucrează împotriva mea. E discretă ca glumele mele nesărate, e discretă dar se vede', a comentat Dani Oțil.

Cine este Gabriela Priscăcariu

Gabriela Prisăcariu are 26 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele. Tânăra s-a făcut remarcată în  show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu, iar acum este la un pas de a deveni soția unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv, după ce acesta a cerut-o în căsătorie.


„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta', a declarat Gabriela Prisacariu în urmă cu ceva timp.

Frumoasa șatenă este fostă concurentă de la show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu'.

Cum a reacționat Dani Oțil când și-a văzut iubita aproape goală, în emisiunea lui: „E total transparentă și nepotrivită'Cum a reacționat Dani Oțil când și-a văzut iubita aproape goală, în emisiunea lui: „E total transparentă și nepotrivită'

În plus, potrivit postărilor sale de pe rețelele de socializare, ea are o relație foarte apropiată cu celebrul designer român. Ea a dat lovitura în lumea modelling-ului, după ce a câștigat competiția „Supermodels by Cătălin Botezatu'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter