Cum a reușit Angelina Jolie să scape de dependența de heroină. Imaginile cu ea, de când se droga, sunt de coșmar

Publicat pe

În urmă cu mai mulți ani, a ieșit la iveală o înregistrare video din anii 1990 în care Angelina Jolie a fost filmată de dealerul ei de droguri. 

Vedeta era dependentă de heroină, iar pe filmare se observa că are ochii roșii, brațele atrofiate și zgâriate. 

Potrivit dealurului de droguri, Angelina voia să își procure heroină și cocaină, așa că și-a chemat dealerul la ea acasă. El a mai declarat că actrița era clienta lui de mult timp: „Îi vindeam heroină și cocaină. Într-o zi m-a sunat și mi-a zis să trec pe la ea. Era felul ei de a-mi spune că voia să îi aduc droguri', a spus el. 

„În perioada aceea, tocmai îmi cumpărasem o cameră video și am hotărât să o iau cu mine. Când am ajuns, i-am dat drogurile și apoi mi-a dat banii'. Dealerul a decis să o filmeze pe actriță, în timp ce vorbea la telefon cu tatăl ei. 

Potrivit bărbatului, Angelina Jolie consuma drogurile în fața lui: „Nu părea să conteze pentru ea cine era acolo'. Odată, a declarat bărbatul, Angelina luase cocaină înaintea unui interviu la televiziune în care a promovat filmul „Girl, Interrupted', pentru care a primit un Oscar'.

Meyer a mai spus publicației că Angelina era deschisă cu el, povestindu-i despre apucăturile sale sado-masochiste și lesbiene. Acesta a declarat și că actrița i-a povestit despre aventura pe care a avut-o cu Jenny Shimizu, după ce au jucat împreună în pelicula „Foxfire”, din 1996.

Vorbind despre acei ani, Angelina Jolie a declarat în mai multe rânduri că e norocoasă că a supraviețuit. În 2011, actrița afirmă într-o emisiune: „Am trecut prin vremuri grele, întunecate și am supraviețuit. Nu am murit tânără, așa că sunt foarte norocoasă. Alți artiști sau oameni nu au supraviețuit anumitor lucruri. Din multe motive, nu ar trebui să fiu aici”.

Nu s-a ferit niciodată să vorbească despre dependența ei. Mai mult, Angelina Jolie a discutat deschis despre faptul că a încercat toate tipurile de droguri, dar a menționat că a renunțat la acest lucru de foarte multă vreme. Actrița spune că din toate drogurile consumate, canabisul i-a plăcut cel mai mult, deoarece o făcea să radă.

„Am încercat cocaină, heroină, ecstasy, LSD, totul” a declarat actrița. „Dar drogul care a avut cel mai rău efect asupra mea a fost iarba. Mă simțeam prostuță și urăsc să mă simt așa” a completat actrița, potrivit entertainmentwise.com.

Cum a reușit Angelina Jolie să scape de dependența de heroină. Imaginile cu ea, de când se droga, sunt de coșmarCum a reușit Angelina Jolie să scape de dependența de heroină. Imaginile cu ea, de când se droga, sunt de coșmar

„Îmi amintesc că am luat LSD înainte de a merge la Disneyland. Am început să mă gândesc că Mickey Mouse este un om de vârstă mijlocie, într-un costum și care urăște viață” a declarat Jolie, potrivit căreia „Aceste droguri pot fi foarte periculoase dacă nu gândești pozitiv – am renunțat la ele de multă vreme”.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter