Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată: „I-am prins în fapt”

Publicat pe

Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată. Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Aceasta, deși are o carieră de invidiat, nu a avut foarte mult noroc în dragoste. A fost victima agresiunii fizice și a fost chiar și înșelată. Iată ce spune bruneta despre infidelitățile foștilor parteneri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a trecut prin multe experiențe nefericite cu foștii săi parteneri de viață. Vedeta s-a aflat în punctul în care să fie înșelată de partenerul de viață, și nu doar o dată. În cadrul unei emisiuni TV, ea a explicat care a fost adevărata problemă din fostele relații.

Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată: „I-am prins în fapt'Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată: „I-am prins în fapt'

Vedeta a explicat faptul că femeile simt întotdeauna astfel de situații. Iată declarațiile făcute de prezentatoarea TV!

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andreea Mantea. A cerut ajutor pe Internet:'Nu mai știu ce tratament să iau…'

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!’

Citește și: Oana Roman, replică usturătoare pentru Iulia Albu, după ce a criticat-o:„Eu prefer să fiu pentru unii de prost gust și să…’

Citește și: Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei s-au împăcat:'Ne mai acordăm o nouă șansă'

Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată

Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată. Andreea Mantea a explicat faptul că în fostele sale relații a fost înșelată. Ea a menționat că femeile simt genul acesta de trădări din partea partenerilor de viață. Mai mult decât atât, experiența nu a fost unică. Bruneta a trecut prin două evenimente de acest gen.

„O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după…și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți', a spus ea în cadrul unei emisiuni TV.

„Timpul meu e prețios'

După ce a anunțat că are o relație, bruneta susține că este din nou singură. Vedeta consideră că o persoană are mai multe de câștigat atunci când renunță la o idilă nefericită.

'Ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni, e mai bine așa. După o vârstă nu e de ceea ce îți dorești, e de ceea ce îți aduce viața. (…) Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul, timpul meu prețios pentru ce?', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter