Cum a aflat Costantin Enceanu că Petrică Mîțu Stoian a murit: „Am început să urlu”

Publicat pe

Cum a aflat Costantin Enceanu că Petrică Mîțu Stoian a murit. Vestea conform căreia marele interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit a întristat o țară întreagă. Pe lângă familie și fani, prietenii artistului au îngenuchiat de durere. Constantin Enceanu a oferit o serie de declarații cu privire la tragicul eveniment. Acesta a aflat că prietenul său s-a stins din viață printr-un apel telefonic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021. Acesta era admirat de foarte mulți oameni atât datorită talentului, cât și a personalității sale. Costantin Enceanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai interpretului, a primit vestea în timp ce se afla la volanul mașinii sale. El a tras pe dreapta și a urlat de durere!

Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian aveau o relație extrem de apropiată. Cei doi se considerau ca frații și niciodată nu și-ar fi dorit să ajungă în acest punct. În acest moment, cântărețul este răpus de durerea pierderii colegului său de breaslă.

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian, înainte de a muri:”N-am mare lucru…”

Citește și: Când și unde va avea loc înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian.Sora lui se ocupă de funeralii

Citește și: Adrian Mutu a spus, după 18 ani, de ce a divorțat de Alexandra Dinu:„Cred că la acea vârstă un băiat ar trebui…'

Citește și: Ce afacere secretă are Culiță Sterp.Câștigă o sumă fabuloasă

Cum a aflat Constantin Enceanu că Petrică Mîțu Stoian a murit

Constantin Enceanu a oferit câteva detalii cu privire la tragicul eveniment. Se pare că acesta i-a spus lui Cătălin Măruță unde se afla în momentul în care a primit vestea nefericită. Interpretul de muzică populară nu se afla în București în momentul în care colegul său de breaslă s-a stins din viață.

„Vestea am primit-o sâmbătă seară când eram la țară. M-am uitat pe telefon și am văzut 15 apeluri. Am văzut un mesaj care m-a șocat pentru că eu cu o seară în urmă vorbisem cu el. Mi-am sunat impresarul și mi-a confirmat. El (in.r. impresar – Doru Gușman) era la spital și am auzit medicul care îi spusese: ‘a murit. Șocul mare era că îi aranjam să îl primească la spital la București. Nu mi-a venit să cred. Am oprit mașina și am început să urlu cât m-au ținut puterile. Nu se poate…', a spus Constantin Enceanu pentru emisiunea „La Măruță'.

„Am luat-o în glumă'

Constantin Enceanu a povestit despre momentele în care prietenul său urma să meargă la o clinică să se testeze. Fiind vaccinat complet anti-COVID, interpretul a luat în glumă spusele lui Petrică Mîțu Stoian. Cei doi aveau o relație foarte strânsă, motiv pentru care vestea morții a fost davastatoare.

„Incredibil cum este soarta omului. Pentru mine era ca un frate. Sunt puțini frați care se înțeleg cum mă înțelegeam eu cu Petre. Am aflat că s-a dus la o clinică joi, iar după ce am terminat filmările ne-a spus că e ultima pentru că pleacă la o clinică să se trateze. Eu am luat-o în glumă, dar el spunea că se simte rău la plămâni, după ce a bănuit că ar fi avut COVID-19. El fiind vaccinat cu ambele doze probabil nu a luat chiar așa în seamă și nu a avut ceva serios.', a mai spus interpretul.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter