Cum arată acum Gigel Frone și Tudorel Popa, foști concurenți Românii au Talent: "Mi s-a făcut pielea de găină pe ambele mâini!"

Publicat pe

Îi mai ții minte pe Gigel Frone și Tudorel Popa? Cei doi au făcut un show memorabil pe scena iUmor, spre bucuria juraților care au recunoscut, la final, că s-au ales cu piele de găină după momentul lor. Mai puțin încântat de show-ul lui Gigel Frone și al lui Tudorel Popa a fost Cheloo, însă n-a fost lăsat să comenteze prea mult de restul juraților. Vezi în galeria foto cum arată în prezent Gigel Frone și Tudorel Popa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Obișnuiți cu scena iUmor, Gigel Frone și Tudorel Popa au decis să apară împreună în fața celor patru jurați iUmor care sunt în căutarea celui mai amuzant concurent din sezonul 14. Gigel Frone și Tudorel Popa, show memorabil pe scena iUmor. Cheloo, obligat să rămână în platou: „Am fost blocat cu jokerul', pentru că altfel nu ar fi urmărit momentul susținut de cei doi iubitori ai scenei.

Cum arată acum Gigel Frone și Tudorel Popa, foști concurenți Românii au Talent: "Mi s-a făcut pielea de găină pe ambele mâini!"Cum arată acum Gigel Frone și Tudorel Popa, foști concurenți Românii au Talent: "Mi s-a făcut pielea de găină pe ambele mâini!"

Cum arată acum Gigel Frone și Tudorel Popa, foști concurenți Românii au Talent

Gigel Frone și Tudorel Popa s-au prezentat, cu talentul din dotare, la iUmor. Cheloo a vrut să părăsească platoul, însă, a fost obligat cu ajutorul celebrului joker disputat de el și colegii săi înainte să înceapă ziua de filmare.

Gigel Frone a fost provocat de Cheloo să interpreteze o melodie celebră în rândul copiilor și, pentru că nu știa versurile, artistul a fost ajutat de Delia.

„Domnule, hai să setăm situația de la început! Stimați colegi, îmi permiteți?!? Eu vreau să particip la numărul ăsta maximum 30 de secunde în care vorbesc doar eu și dumneavoastră spuneți: „Da”. (…). Vreau să-mi cântați melodia din filmul de desene animate „Frozen”: „Hai afară la zăpadă”, a spus Cheloo.

În momentul în care rapperul se pregătea să plece de la masa juraților, Delia i-a arătat jokerul, fiind un semn clar că a decis să-l folosească împotriva lui.

„Conform acestei porunci, nu ai voie să părăsești platoul, Cătălin, trebuie să stai să înduri. Este porunca mea, Cătălin! O să stai cuminte și o să înduri, a spus jurata iUmor. Reacția artistului nu a întârziat să apară. „Ajungi tu la jokerul meu, a afirmat juratul cu zâmbetul pe buze.

Citește și:Monica Anghel merge la tribunal după ce mai multe firme din online i-au furat identitatea: „S-au propus tot felul de lucruri în numele meu'

Citește și:Lindsay Lohan este însărcinată cu primul copil. Actrița a dat vestea cea mare într-un mod inedit

Citește și:Falsul chirurg Matteo Politi, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Pedeapsa primită pentru că a operat fără drept 28 de oameni

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au amuzat alături de colega lor de reacțiile pe care Cheloo le-a avut în timpul numărului muzical. „Eu am văzut jokerul acolo și l-am luat, am zis: „Îl folosesc!” Joker… care nu era al meu, dar nimeni nu s-a sesizat, a mărturisit Delia la testimoniale.

„În această ediție iUmor, am fost blocat cu „papițoiul” de către echipa adversă, adică: domnul Nelu și Delia. Și am fost obligat să stau stană de piatră în fața marii realizări artistice pe care ne-a adus-o Gigel Frone, a declarat rapperul, care „a fost eliberat după un timp de sub… ceea ce el numește tortură.

Delia, încântată de momentul susținut de Gigel Frone și Tudorel Popa la iUmor

La scurt timp după ce Cheloo a părăsit platoul, Delia i-a pus pe Gigel Frone și Tudorel Popa să facă un altfel de duet. „Îl vedeam pe Gigel demn, pentru că el este one man show, a spus Nelu Cortea, iar Cătălin Bordea a precizat: „Bravo! Moment istoric, jur! (…). Eu am fost foarte mândru de momentul ăsta, mi-a plăcut.

„Incredibil! Mi s-a făcut pielea de găină pe ambele mâini! (…). A ieșit o capodoperă„, a exclamat Delia, care s-a ridicat în picioare.

În backstage, Dan Badea a fost și el cucerit de moment. „Un spectacol total!, a spus prezentatorul.

Momentul poate fi văzut mâine seară, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter