Cum arată azi manechinele Generației de Aur, care defilau pentru Zina Dumitrescu. "Un tribut adus eternei frumuseți"

Publicat pe

Cum arată azi manechinele Generației de Aur, care defilau pentru Zina Dumitrescu. Bianca Brad, Dana Săvuică, Maria Andrei, Crinuța Popescu, Dana Androne, Adela David, unele dintre cele mai apreciate eleve ale Zinei Dumitrescu, au fost impecabile în ținutele elagante, într-o prezentare de modă desfășurată recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Creatoarea de modă Eli Lăslean a aniversat 30 de ani de activitate și cu această ocazie a reunit pe podium, zilele trecute, vedete, femei de carieră, dar și câteva fotomodele din anii de glorie ai modei, foste eleve ale Zinei Dumitrescu.

Cum arată azi manechinele Generației de Aur, care defilau pentru Zina Dumitrescu. "Un tribut adus eternei frumuseți"Cum arată azi manechinele Generației de Aur, care defilau pentru Zina Dumitrescu. "Un tribut adus eternei frumuseți"

Andreea Marin, amfitrioana prezentării de modă în care au defilat manechinele Zinei Dumitrescu

Amfitrioana evenimentului a fost Andreea Marin, ochiul critic al stilistului Alin Gălățescu a supervizat detaliile, iar vedetele s-au dezlănțuit pe catwalk. Denise Rifai (Kanal D), Mihaela Tatu, Raluca Moianu, Monica Davidescu au strălucit în rochii de seară și și-au mascat, cu brio, emoțiile, potrivit libertateapentru femei.ro.

Fostele eleve ale Zinei Dumitrescu, Bianca Brad, Dana Săvuică, Maria Andrei, Crinuța Popescu, Dana Androne, Adela David au fost impecabile în ținutele elegante. Acestea au acum în jur de 40-50 de ani, dar vârsta din buletin nu are nici o legătură cu felul în care arată fostele eleve ale Zinei Dumitrescu.

Pentru cele care modelling-ul a fost profesie ani întregi, revenirea pe podium a fost o încântare.

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Dana Săvuică, despre prezentarea de modă cu manechinele Zinei Dumitrescu

„În anul 1999 m-am retras de pe podium și am sfârșit cariera de manechin. Iată că, dupa 22 de ani, am revenit la invitatia lui Eli Lăslean, care a sărbătorit 30 de ani de activitate printr-un eveniment select.

Am avut bucuria să pășesc pe podium alături de câteva dintre colegele mele modele, Maria Andrei, Crinuța Popescu, Dana Androne, Adela David și de alte femei frumoase antreprenori, actrițe și prezentatoare tv precum Raluca Moianu, Monica Davidescu, Mihaela Tatu, Denise Rifai, Bianca Brad, Dana Samoil Istrate, Oana Voiculeț. A fost un tribut adus eleganței, feminității și eternei frumuseți. Femeia!', a scris Dana Săvuică, pe Instagram.

Zina Dumitrescu s-a stins din viață pe 28 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Fostele ei eleve au avut grijă, ca pe finalul vieții, să îi facă bătrânețea mai liniștită și au vizitat-o al azil cu regularitate.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter