Cum arată Andreea Marin, Antonia sau Amalia Enache fără machiaj. Numeroase vedete au răspuns provocării lansate de Corina Bud!

Publicat pe

Andreea Marin, Lili Sandu, Amalia Enache, Antonia sunt doar câteva dintre vedetele din România care au răspuns provocării lansate de Corina Bud şi s-au pozat făra machiaj, promovând astfel frumuseţea naturală.

 

Propunerea Corinei a venit cu puţin timp înainte ca artista să lanseze piesa verii, Fernando', creată în studioul DeMoga. Clipul reprezintă o premieră pentru industria muzicală românească pentru că artista apare în majoritatea cadrelor fără machiaj, iar clipul e lucrat fără a interveni deloc prin filtre sau măști de post-producție pe față sau pe corp.

 

Activez într-o industrie în care ni se spune mereu ce și cum să facem, în care simțim presiunea să fim la fel, să vindem chipuri perfecte, trupuri subțiri și sexy, mesaje fără consistență. Uităm de multe ori că superbele fete care ne urmăresc și se compară cu noi nu știu că pentru imaginea fără cusur' impusă de modele false și prea perfecte, lucrează artiști talentați de makeup, de imagine sau că se folosesc filtre de post-producție… Așa am ajuns să mințim. Frumusețea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos, toate însoțite de curajul de a fi tu însăți', spune Corina.

 

Cum arata vedetele fara machiaj:

 

Vedetele s-au pozat astfel fără machiaj si au avut şi câte un mesaj pentru fanii lor, care au acum ocazia să le descopere aşa cum sunt în realitate, toate sublinind că ceea ce trebuie să conteze este frumuseţea sufletească:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#NoFilter, #NoMakeup. Buna dimineata, oameni frumosi! Prin aceasta postare va reamintesc faptul ca privirile noastre aruncate in oglinda in zori de zi ne arata pe noi insine, asa cum suntem și asa cum ar trebui sa ne iubim. Desigur, trăim într-o lume în care machiajul e parte din viata noastră de zi cu zi. Dar lăsați-l sa rămână o joaca, o placere și nu sa devina o obligație, o norma impusa de la care nu va abateti orice ar fi. Susțin mesajul artistei @corinabud, odată cu lansarea noului sau videoclip (https://vimeo.com/212804546/8dfe068f81): „frumusetea nu e o fata frumoasa, un trup cu norme nerealiste, ci o inima frumoasa, o minte frumoasa, un suflet frumos insotite de curajul de a fi tu insati'. Nu uitați cine sunteți în spatele măștii și cine va iubește asa cum sunteți în zori de zi. #NoFilter #NoMakeup #corinabud #newvideo

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

 

 

 

 

 

Cum arată Andreea Marin, Antonia sau Amalia Enache fără machiaj. Numeroase vedete au răspuns provocării lansate de Corina Bud!Cum arată Andreea Marin, Antonia sau Amalia Enache fără machiaj. Numeroase vedete au răspuns provocării lansate de Corina Bud!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter