Cum arată Angela Similea la 76 de ani: "Munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani nu au fost în zadar" / De ce nu a mai cântat de 7 ani

Publicat pe

Cum arată Angela Similea la 76 de ani – se întreabă mulți dintre fanii artistei, având în vedere că cea supranumită regina muzicii ușoare românești, n-a mai urcat pe scenă de șapte ani. Angela Similea a decis să nu mai cânte, iar de ceva timp se află într-o vacanță continuă, potrivit prietenului său Ovidiu Komornyik.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La șapte ani de când și-a anunțat retragerea din activitatea muzicală, Angela Similea (76 de ani) a urcat recent pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', de care o leagă amintiri frumoase de la debut, însă doar pentru a saluta publicul. Nu a cântat și nici nu a precizat dacă va mai cânta vreodată, spre tristețea celor care îi iubesc muzica.

Cum arată Angela Similea la 76 de ani: "Munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani nu au fost în zadar" / De ce nu a mai cântat de 7 aniCum arată Angela Similea la 76 de ani: "Munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani nu au fost în zadar" / De ce nu a mai cântat de 7 ani

Cum arată Angela Similea la 76 de ani

La 76 de ani, Angela Similea este neschimbată! La fel de cochetă și elegantă ca în anii tinereții, cu o coafură impecabilă și tot timpul cu un machiaj discret, fără cusur, artista a salutat publicul teatrului de Revistă „Constantin Tănase'.

Angela Similea a primit ropote de aplauze, minute în șir, imediat ce a urcat pe scenă, dar cu toate aceastea, și-a menținut decizia luată în urmă cu șapte ani, aceea de a nu mai cânta.

În schimb, artista a rememorat începuturile carierei sale, care au legătură directă cu Teatrul de Revistă „Constantin Tănase': „Când comisiile m-au selectat să particip la 'Cerbul de Aur', eu nu urcasem pe scenă, nu aveam spectacole. Și m-au trimis, înainte, la Teatrul Constantin Tănase', a povestit Angela Similea, potrivit impact.ro.

Citește și:Ce i-a spus Angela Similea lui Dan Negru la prima lui emisiune TV, acum 30 de ani:'Într-o pauză, mi-a luat mâna și…'

Citește și: Cu ce se mai ocupă Daniel Nuță, pe lângă actorie: „E o muncă zilnică’

Citește și: Cum decurge o zi din viața lui Daniel Pavel la Survivor 2023: „A fost o săptămână atipică'

Actrița Valentina Fătu a dat detalii despre prezența Angelei Similea la Teatrul Constantin Tănase: „Nu a cântat. Știam că e posibil să vină la spectacol. Dar, de mai multe ori a zis că ajunge și a renunțat în ultimul moment.

Astfel, nu aveam cum să nu-i salutăm prezența în sală. I-am spus că știu că nu-i place și că nu vrea să devină piesa centrală. Publicul a aplaudat-o. Brusc, a venit la scenă, deși știam clar că nu-și dorește să vorbească. A rememorat debutul, care a zis că s-a întâmplat pe scena Teatrului Tănase'.

Angela Similea le mulțumește celor care nu au uitat-o

După spectacolul de la Constantin Tănase, Angela Similea a scris pe Facebook cum s-a simțit și a mulțumit celor care nu au uitat-o.

Felicitări pentru spectacolul Astă seară, fără măşti', dar și pentru dragostea cu care ați îmbrățișat acest gen teatral!

Vă mărturisesc uriașa emoție ce m-a surprins și m-a copleșit în urma atitudinii voastre, în armonie totală cu publicul meu drag, față de drumul atât de lung, parcurs de mine și cântecele mele spre inimile tuturor. Mi s-a demonstrat încă o dată că Viața, cu toate cele ce o alcătuiesc, împreună cu munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani, spre a aduce frumosul creației muzicale și adevărul simțirii mele, nu au fost în zadar.

Seara trecută am trăit-o ca pe un Dar Ceresc! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, vă mulțumesc vouă, dragi colegi, și vă urez inspirație nesecată, așa cum este și talentul vostru, pentru a atrage și a bucura publicul pe masură„, a scris Angela Similea pe Facebook, zilele trecute.

De ce s-a retras Angela Similea din muzică

Angela Similea a hotărât, în urmă cu 7 ani, că a venit vremea să se retragă din showbiz, cu tot ce implică lumea artistică. Ovidiu Komornyik a fost cel care a vorbit despre surprinzătoarea decizie a colegei sale: Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta.

Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică. Vrea să călătorească'. 

Odată luată această decizie, artista a bătut lumea-n lung și-n lat și a petrecut mult timp și peste Ocean, cu familia fiului ei.

Și Vasile Muraru i-a propus Angelei Similea să cânte, dar s-a lovit de un refuz. „Domnul Vasile, ca manager, a întrebat-o dacă i-ar face plăcere, dacă vrea să apară într-un spectacol, să-i facem o gală.

A răspuns că a luat hotărârea acum 7 ani de a nu mai apărea și că e un om de cuvânt și o va respecta. A fost ca o regină. Ne-am simțit onorați și pentru prezența sa și pentru faptul că a venit la cabină și ne-a îmbrățișat', a mai completat Valentina Fătu pentru impact.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter