Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Primele imagini cu locuința nou amenajată 

Publicat pe

Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Cei doi s-au mutat acum doi ani, în nordul Bucureștiului, alături de fetița cuplului, Zora. Ambii vor deveni, din nou, părinții unei fetițe cât de curând. De aceea, cuplul și-a dorit ca totul să fie ca la carte și să aibă cel mai bun mediu pentru familia extinsă. Iată primele imagini cu locuința nou amenajată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au mutat într-un apartament, din nordul Capitalei, în 2020. Cei doi s-au cunoscut acum mulți ani, s-au plăcut și au decis să-și dea o șansă, în 2014. Împreună au o fetiță, pe nume Zora, în vârstă de patru ani. Curând, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni, din nou, părinții unei fetițe.

Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Primele imagini cu locuința nou amenajată Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Primele imagini cu locuința nou amenajată 

Alice și Vladimir s-au căsătorit în iulie 2018, pe plajă, la malul Mării Negre. Cei doi s-au cunoscut acum mai bine de 10 ani. Frumoasa șatenă l-a văzut pe Vladimir Drăghia într-un supermarket și l-a ținut minte mult timp mai târziu. Apoi, coincidențele au tot făcut să se întâlnească și să se revadă cu diferite ocazii, fără ca Alice să știe, de fapt, cu ce se ocupă alesul ei. S-au împrietenit pe rețelele sociale, iar de acolo și până la a se muta împreună nu a fost decât un singur pas.

Citește și: Vladimir Drăghia, tată pentru a doua oară.Alice Cavaleru a postat prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului:„Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam:'Pentru mine, nu există aceste persoane'

Citește și: Lidia Buble, despre Răzvan Simion la doi ani de la despărțire:”Are gusturi rafinate. M-a învățat…”

Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Într-un video interviu pentru Delta Studio, cei doi au dat o tură a apartamentului nou amenajat. Locuința are un living cu bucătărie deschisă, două dormitoare, o baie și o terasă cu vedere către lac. Prețurile apartamentelor din acel complex, în funcție de momentul achiziției, etaj, puncte cardinale și alte caracteristici, variază între 75.000 de euro și 175.000 de euro, plus TVA, potrivit Unica.ro.

„Am gândit spațiul de la început. Fiecare centimetru știam exact cum trebuie să fie. Am mers pe o bucătărie cât mai mare, cu insulă și mult spațiu de depozitare. Cumva am integrat și motocicleta pe care nu vreau să o las sub nicio formă într-un garaj, mai ales că nu o mai folosesc. Casa a plecat de la canapea, știam exact unde o să vină', a povestit Vladimir Drăghia.

Primele imagini cu locuința nou amenajată

Alice Cavaleru, soția lui Drăghia, recunoaște că locul în care stă copilul este potrivit. Camera e compactă, are multe spații de depozitare și un pat foarte mare, mai ales că Zora nu prea doarme singură.

„Apoi urmează dormitorul nostru, dar mai mult al meu, Alice doarme cu Zora în cea mai mare parte a timpului. Am avut o mare problemă cu dressingul, dar, până la urmă, am găsit o soluție. Ea are o parte (n.red.: spre dormitor), iar spre baie e partea mea', a mai povestit Vladimir.

„Este un dressing foarte inteligent la care Vladimir s-a gândit foarte mult. Cumva, desparte și dormitorul de baie. Nu avem perete, nu avem ușă, avem acest dressing', a adăugat Alice.

„După este baia, în care cada este piesa de rezistență', mai spune Vladimir. „A ieșit foarte mișto pentru că are tapet negru, are un vibe foarte modern, cada galbenă', a precizat Alice. „Mai avem terasa care ne-a folosit foarte mult în perioada pandemiei', a completat Vladimir Drăghia, pentru sursa citată.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni, din nou, părinți

Cei doi vor deveni, anul acesta, din nou părinți. Partenera actorului este însărcinată pentru a doua oară, urmând să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea copil al cuplului. Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au făcut fericitul anunț într-o zi specială, chiar în prima zi de Paște. Cei doi au anunțat sexul bebelușului pe rețelele de socializare, printr-un mesaj emoționant.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului. Potrivit celebrului cuplu, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia vor avea tot o fetiță. Așadar, fiica lor, Zora, va avea o surioară. Frumoasa șatenă arde de nerăbdare să fie mamă a două fetițe.

„Este fetiță! Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă.

Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie în zi de sărbătoare. Paște fericit vă dorim!’, a scris Alice Cavaleru, partenera lui Vladimir Drăghia, pe Instagram.

Sursă foto: Facebook, capturi YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter