Cum arată Bella, fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise. La 27 de ani, tânăra refuză să se afișeze în public

Publicat pe

Isabella Cruise are 27 de ani, și deși are doi părinți extrem de faimoși, ea apare foarte rar în public, alegând să trăiască departe de ochii curioși ai presei. Tânăra postează fotografii cu arta ei, în special.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, Bella a postat pe Instagram o poză cu ea, purtând o șapcă bărbătescă, îmbrăcată într-un sacou negru. „Tot ce sclipește este aur .. oh, stai, este doar un alt filtru de Instagram', a scris în dreptul postării.

Fosta studentă de artă, Bella își ține viața privată și, de obicei, postează doar imagini cu desenele ei pe rețelele de socializare. Bella, care se descrie în contul ei de biografie pe Instagram ca fiind „om' și „artistă', își prezintă, de asemenea, abilitățile de fotograf.

Tânăra are un magazin online unde vinde tricouri, huse pentru telefon și imprimeuri care poartă design-uri interesante, începând de la 25 de dolari.

Bella a fost adoptată de părinții ei, Nicole și Tom, în 1992, iar trei ani mai târziu, cuplul celebru l-au adoptat și pe fratele biologic al Bellei, pe Connor.

Nicole, 53 de ani și Tom, 58 de ani, au divorțat în 2001, după mai bine de un deceniu de căsătorie, când Bella avea doar opt ani. Cei doi au împărțit inițial custodia copiilor lor, dar Nicole nu mai are o relație bună cu Bella și Connor de ani buni.

La fel ca tatăl lor, Bella și Connor sunt practicanți ai scientologiei – mișcare religioasă esoterică controversată, creată în 1952 de scriitorul american de literatură științifico-fantastică L. Ron Hubbard.

Cum arată Bella, fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise. La 27 de ani, tânăra refuză să se afișeze în publicCum arată Bella, fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise. La 27 de ani, tânăra refuză să se afișeze în public

Faptul că Nicole nu este membră a religiei controversate face probabil ca ea să fie „o persoană suprimantă', iar scientologii sunt încurajați să se „deconecteze' de astfel de persoane, deoarece sunt considerate o barieră pentru creșterea spirituală.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter