Cum arată Camelia Șucu la 57 de ani și ce avere are cea mai bogată femeie din România

Publicat pe

Cum arată Camelia Șucu la 57 de ani și ce avere are cea mai bogată femeie din România. În urmă cu ceva timp, Camelia Șucu a mărturisit că a renunțat la titulatura de medic pentru antreprenoriat, deoarece a simțit că o are o adevărată pasiune în această direcție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Camelia Șucu, în vârstă de 57 de ani, este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România și se spune că este cea mai bogată femeie din țara noastră. Recent, milionara a avut o apariție fabuloasă la un eveniment de gală, în cadrul căreia au fost celebrate cele mai influente persoane din domeniul antreprenoriatului.

Cum arată Camelia Șucu la 57 de ani și ce avere are cea mai bogată femeie din RomâniaCum arată Camelia Șucu la 57 de ani și ce avere are cea mai bogată femeie din România

Cum arată Camelia Șucu la 57 de ani

Camelia Șucu a fost invitată la unul dintre cele mai importante evenimente din România, unde se celebrează realizările oamenilor de afaceri în domeniul antreprenoriatului.

Șucu a strălucit în adevăratul sens al cuvântului, potrivit Click!. Afacerista a optat pentru un costum clasic, negru, impecabil, dintr-un material fin, accesorizat cu o broșă superbă, cu perlă, brățări din aur, iar pe cap Camelia Șucu a purtat o cunună din lauri, simbolul succesului, un detaliu care a făcut-o să iasă în evidență.

Citește și: Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion.Schimbare totală de look, la 7 ani de la divorț

Citește și: Cât costă casa natală a lui Arsenie Boca.Gigi Becali nu o mai cumpără

Citește și: Bianca Brad, despre clipa în care și-a ținut fetița moartă în brațe:'Reacția mea pe moment a fost că nu vreau, de groază că…'

Ce avere are Camelia Șucu și ce sacrificii a făcut pentru afacerile sale

Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Cei doi s-au căsătorit pe când Camelia Șucu era studentă în anul II la Facultatea de Medicină Carol Davila.

Prin afacerile sale, Camelia Șucu a ajuns la o avere de 55 de milioane de euro.

„Antreprenorul nu se apucă de business pentru cifre, în primul rând el își vede visul în măreția unui proiect și apoi vin banii. Dacă te apuci de business doar ca să faci bani, mai bine te lași.

Fără pasiune nu reușești nici să treci peste greutăți, nici să-ți asumi eșecurile și să le transformi în învățături și nici să faci bani. După 30 de ani de antreprenoriat consider că mai am de învățat' a afirmat afacerista în podcastul lui Ștefan Mandachi, acum ceva timp.

„Eu mă scol pe la 6 dimineața, mă culc la 11. Am avut momentele mele de cădere, am fost în depresie doi ani de zile din cauza unui cumul de lucruri. Am cunoscut oameni alături de care am vrut să fac treabă, dar ei nu voiau decât să fure și a trebuit să curăț după ei”, mai spunea Camelia Șucu.

foto: Facebook / Capital.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter