Cum arată casa în care Delia locuiește. A costat peste un milion de euro și se întinde pe două etaje

Publicat pe

Delia Matache și-a dorit o casă în care să se simtă bine, iar banii pe care i-a câștigat din cântat i-a investit într-un apartament care valorează peste un milion de euro. Casa în care locuiește Delia este un penthouse și se întinde pe două etaje. Este o locuință la care mulți doar visează.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, locuiesc în zona de Nord a Capitelei într-un penthouse de lux. Cei doi s-au mutat în noua locuință în urmă cu trei ani, iar până atunci aceștia au stat în zona Unirii. Delia și Răzvan s-au mutat într-un bloc cu patru etaje, însă două dintre etajele imobilului le aparțin.

Se pare că locuința Deliei are peste 400 metri pătrați, iar pe teresa are o piscină, unde artistei îi place să-și petreacă timpul. Pentru amenajrea apartamentului, Delia Matache a apelat la un arhitect care a ajutat-o și i-a făcut casa fix pe gustul ei.

Delia preferă să comande mâncarea

Îi place mult tot să mănânce, iar asta s-a observat la iUmor. Cântăreața preferă să comande mâncarea și nu o să o gătească, pentru că Delia nu vrea să facă deranj în bucătărie.

„Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdrăm bucătăria. Dacă curăţăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, a spus cântăreaţa râzând.

Cum arată casa în care Delia locuiește. A costat peste un milion de euro și se întinde pe două etajeCum arată casa în care Delia locuiește. A costat peste un milion de euro și se întinde pe două etaje

Citește și: Ce cadouri a primit Delia de ziua ei de naștere: 'Nu cred așa ceva! E un mop!'

Citește și: Delia a avut o copilărie plină de lipsuri: 'Nu avea cum să fie totul perfect'. Din cauza cui a suferit cântăreaţa

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter