Cum arată casa lui Dorian Popa la doi ani de când a cumpărat-o. A investit zeci de mii de euro și încă nu e gata

Publicat pe

În primăvara lui 2017, Dorian Popa a bătut palma cu un dezvoltator și și-a cumpărat o casă. Acum, după doi ani, construcția nu e finalizată. Cântărețul a investit zeci de mii de euro deoarece vrea să arate totul perfect. 

Mai este foarte puțin până când Dorian Popa și iubita lui se vor muta în casa lor, aflată acum în construcție. Artistul susține că locuința arată așa cum el și Claudia și-au dorit. Doar că, în momentul în care o vor inaugura, vor ca totul să fie pus la punct. Prin urmare, se mai înarmează cu un pic de răbdare. Artistul a mărturisit în trecut că a investit 50.000 de euro în casă, bani pe care i-a dat pentru teren și ridicarea construcției.

Lucrătorii muncesc în fiecare zi, ba în interior, ba în exterior pentru a duce la bun sfârșit proiectul lui Dorian Popa. Cântărețul este însă foarte pretențios și vrea ca fiecare bucată de gresie, de faianță să fie așezate perfect.

Vrea și o piscină modernă în fața casei, vrea și o zonă de relaxare, așadar toate acestea nu pot fi făcute peste noapte. A investit zeci de mii de euro, iar acum e nevoie să mai construiască încă o baie, deci mai are de așteptat până se va muta.

„Vreau ca dușul meu de pe piscină să aibă și apă caldă. Mie îmi place să mă spăl cu apa la o temperatură potrivită. Deci facem o baie în curte.”

Artistul probabil se va muta la anul în casa cea nouă, atunci când va avea și mobilă și tot ce are nevoie.

Dorian Popa, probleme la construcția casei. Muncitorii au fugit cu banii! Exclusiv

Au trecut deja doi ani de când Dorian Popa se străduiește să-și termine casa, însă, se pare, nu doar intemperiile au fost de vină pentru întârziere, ci și neseriozitatea muncitorilor, care au fugit cu banii! Despre asta, dar și despre multe altele, artistul ne-a povestit în interviul care a apărut în numărul de august al revistei VIVA!.

Foto: Facebook, Captură Youtube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter