Alexandru Cumpănașu a fost discret în privința familiei. A divorțat de prima soție și are trei copii: "Am luat măsuri de protecție pentru ei!"

Publicat pe

Alexandru Cumpănașu ține ocupată pagina primelor ziare de ceva timp, mai exact de când s-a aflat de dispariția Alexandrei Cumpănașu. Despre viața personală nu vorbește nimic, însă acum s-a aflat despre familia lui, despre cum își protejează copiii. 

Vocal, acid când vine vorba de politică, dar liniștit și calm când povestește de viața personală. De când s-a aflat de dispariția nepoatei sale, Alexandru Cumpanasu a povestit o singură dată despre copiii lui.

Se pare că încearcă să îi protejeze pe cei trei micuți, Emma, Dana și Petruț, copiii lui dintr-o relație anterioară.

„Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere.

Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba”, a mărturisit Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a fost discret în privința familiei. A divorțat de prima soție și are trei copii: "Am luat măsuri de protecție pentru ei!"Alexandru Cumpănașu a fost discret în privința familiei. A divorțat de prima soție și are trei copii: "Am luat măsuri de protecție pentru ei!"

Cine este și cum arată soția lui Alexandru Cumpănașu. Femeia de care s-a îndrăgostit unchiul Alexandrei Măceșanu are doar 28 de ani!

Alexandru Cumpănașu a devenit una dintre cele mai vocale figuri în sfera publică după ce Alexandra Măceșanu, nepoata sa, a fost răpită, violată și ucisă cu sânge rece de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Având susținere din partea opiniei publice, Cumpănașu, președinte al Asociației pentru Implementarea Democrației și președinte al CNMR, a ținut țara la curent cu drama Alexandrei și a  scos la iveală neregulile acestui caz. De când s-a aflat că va candida la alegerile prezidențiale, însă, Alexandru Cumpănașu și-a atras un val de antipatie, fiind acuzat că își construiește cariera politică profitând de notorietatea venită odată cu trista poveste a nepoatei sale.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter