Cum arată copilul Oanei Cârmaciu, la vârsta de 2 ani: „Cea mai grozavă ființă din viața mea”

Publicat pe

Cum arată copilul Oanei Cârmaciu,actrița din Sacrificilu, la vârsta de 2 ani. Oana Cârmaciu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta a câștigat admirația publicului larg după ce a primit rolul protagonistei din serialul Sacrificiul, difuzat pe Antena 1. În urmă cu doi ani, ea a devenit pentru prima oară mamă, iar de atunci a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată copilul Oanei Cârmaciu, la vârsta de 2 ani. Oana Cârmaciu a câștigat simpatia publicului larg după apariția sa în serialul Sacrificiul de la Antena 1. Vedeta a rămas însărcinată, iar în urmă cu doi ani a adus pe lume un băiat absolut superb. Filip și-a sărbătorit ziua de naștere, iar mama sa nu a lăsat evenimentul să treacă neobservat. Actrița a postat mai multe fotografii cu fiul ei!

Cum arată copilul Oanei Cârmaciu, la vârsta de 2 ani: „Cea mai grozavă ființă din viața mea'Cum arată copilul Oanei Cârmaciu, la vârsta de 2 ani: „Cea mai grozavă ființă din viața mea'

Aceasta a postat și un mesaj alături de fotografiile în care apare alături de Filip. Iată ce a avut de zis actrița de la Antena 1!

Citește și: Oana Cârmaciu este însărcinată.Actrița din Sacrificiul va deveni mamă pentru prima oară

Citește și: Oana Cârmaciu, din Sacrificiul, a născut în mare secret.Actrița de 26 de ani a adus pe lume un băiețel în urmă cu o săptămână

Citește și: Luminița Anghel, după ce a primit mai multe acuzații din partea fiului adoptiv, David Pușcaș:„Mi-am făcut datoria cât s-a putut’

Citește și: Smiley a filmat scene provocatoare, în pădure, cu o artistă:„Se întâmplă anumite lucruri… pasionale’

Cum arată copilul Oanei Cârmaciu, actrița din Sacrificiu, la vârsta de 2 ani

Cum arată copilul Oanei Cârmaciu, actrița din Sacrificiu, la vârsta de 2 ani. Oana Cârmaciu a postat un mesaj extrem de emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiului său. Aceasta susține că îi este recunoscătoare lui Filip deoarece o învață zilnic să se bucure de viață și să crească din punct de vedere emoțional și psihologic.

„Pozele doveditoare ale relației noastre de dragoste. Mă învață zilnic să mă joc, să mă bucur de fiecare zi, să n-am niciun moment de plictiseală dar cel mai important mă învață să cresc, să devin mai bună și mai înțeleaptă continuu. Te iubesc nespus, cea mai grozavă ființă din lumea mea', a scris ea pe Instagram.

Oana Cârmaciu a povestit faptul că întotdeauna și-a dorit să fie o mamă tânără, care să se dezvolte alături de copilul ei. Cu toate acestea, sarcina cu Filip nu a fost una planificată, însă actrița a fost extrem de fericită când a primit vestea.

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă ştiu că îmi doream să fiu o mamă tânără şi la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani şi părea că nu ştiu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunţate, aşa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experienţă nouă şi interesantă şi am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puţin pe parcursul sarcinii”, a declarat Oana Cârmaciu, potrivit Okmagazine.

Despre relația cu tatăl copilului ei

Oana Cârmaciu a mai povestit și câteva detalii cu privire la partenerul ei de viață. Bărbatul alături de care are un copil este tot un actor, pe care l-a întâlnit în primii ani de facultate. Acesta a invitat-o pe tânără la o cafea, iar de acolo s-a legat o frumoasă poveste de iubire. Momentan, cei doi nu au jucat în niciun spectacol împreună, însă vedeta de la Antena 1 speră ca acest lucru să se întâmple.

„Ne-am cunoscut în facultate, însă n-a fost vorba despre nicio prietenie strânsă pen­tru început. Eu credeam despre el că e foarte arogant, aşa că am decis să nu vor­besc cu el. Apoi, ne-am revă­zut exact când eu terminam facultatea şi am ajuns să bem o cafea şi să vorbim. Cam atât de simplu a fost. După acea ca­fea, am rămas împreună. Cred că sunt cam patru ani şi ceva de atunci. Nu am jucat în niciun spectacol îm­preună, însă cred că se va întâmpla asta la un moment dat şi mai cred că va fi o experienţă foarte interesantă. Mi se pare că este un avantaj faptul că lucrăm amân­doi în acelaşi domeniu, atât timp cât ră­mânem echilibraţi. E greu ca cineva din­tr-un mediu complet diferit să empatizeze în mod real cu tine. Cel puţin eu aşa văd lucrurile', a declarat Oana Cârmaciu într-un interviu pentru Viva!

Sursă foto: Facebook, instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter