Cum arăta Crăciunul în copilăria vedetelor. Ce amintiri au Amalia Năstase, Andreea Raicu și Albertina Ionescu

Publicat pe

Andreea Raicu ne-a vorbit despre Sărbătorile ei în familie, cu multe cadouri, Amalia Năstase ne-a descris Crăciunul în cartierul ei, Rahova, iar Albertina Ionescu ne-a dezvăluit cum rudele ei nu știu nici în ziua de azi că ea nu cunoștea versurile niciunui colind.

Crăciunul este poate sărbătoarea care ne aduce cel mai mult aminte de copilărie, așa cum este și cazul a trei vedete pe care le-am întrebat cu ce amintiri au rămas din perioada Sărbătorilor în copilărie.

Cum arăta Crăciunul în copilăria vedetelor

Andreea Raicu a fost un copil foarte dorit, făcut de părinți la maturitate, prin urmare de Sărbători familia o copleșea cu cadouri, așa cum ne-a relatat: 'Cele mai frumoase perioade din an erau Sărbătorile, ca și acum: calde, pline de dragoste, cu oameni dragi și cu multe cadouri , cu multă lumină și multă bucurie.'

Amalia Năstase ne-a povestit cum arăta Crăciunul în copilăria ei, petrecută în cartierul Rahova:'În copilăria mea în Rahova Crăciunurile erau foarte fericite, pentru că-l așteptam pe Moșul. Nu primeam cadouri așa de des cum primesc copiii în ziua de azi, dar pe de altă parte nici nu erau așa de mulți copiii foarte săraci cum sunt astăzi. Atunci nu erau diferențele astea așa mari între copiii bogați și copiii săraci. Ne jucam și eram fericiți cu toții. Acum e o diferență foarte, foarte mare între cei săraci și cei care au bani și-s diferențe făcute mai mult de părinții care le insuflă copiilor lor această idee, că ei sunt bogați și alții nu sunt. E foarte greșit să faci asta. Dacă ți-a dat Dumnezeu bogăție, copilul tău trebuie cu atât mai mult să vrea să facă bine în jurul lui, nu să scoată în evidență că alții nu au ce are el. Pe mine m-au învățat ai mei de mică să dau ce am. Nu aveam foarte multe, dar tot ce aveam împărțeam.'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter