Cum arată Cristina ICH în ultimul trimestru de sarcină?! Vedeta are o burtică din ce în ce mai mare

Publicat pe

Cristina Ich mai are foarte puțin timp până va deveni mamă pentru prima oară. Ea a fost surprinsă în Capitală, în timp ce era la shopping. Imediat s-a observat cât de mult i-a crescut burtica!

Peste aproximativ 2 luni, Cristina Ich va duce la piept primul ei copil și al lui Alex Pițurcă. Își face griji referitor la cum va fi ea în postura de mamă, cum va îngriji bebelușul, însă o să se descurce, mai ales că îi are aproape pe cei mai importanță oameni din viața ei.

Iată că acum, în Capitală, a fost surprinsă la o farmacie. Vedeta a ieșit la cumpărături alături de mama ei, probabil să achiziționeze lucruri necesare pentru ea, pentru bebeluș, mai ales că momentul cel mare se apropie.

Vedeta a ales să îmbrace un compleu, o bluză lejeră și o pereche de pantaloni din același material. Burtica i s-a remarcat imediat! Se pare că se simte foarte bine, căci are mereu zâmbetul pe buze. Sarcina îi priește, iar băiețelul din burtică o face din ce în ce mai feircită!

Cum arată Cristina ICH în ultimul trimestru de sarcină?! Vedeta are o burtică din ce în ce mai mareCum arată Cristina ICH în ultimul trimestru de sarcină?! Vedeta are o burtică din ce în ce mai mare

Cristina Ich a intrat în panică în timpul unor analize pentru sarcină. Superba brunetă, însărcinată în 6 luni, a început să plângă: 'Ce mă fac eu cu un copil?'

ngelina Jolie de România, așa cum e supranumită Cristina Ich, trece prin transformările aferente unei sarcini, care îi schimbă starea de la o clipă la alta. Așa cum s-a întâmplat la ultima vizită la spital, unde bruneta a mers pentru o serie de analize și…a izbuncnit în plâns. Panicată de faptul că va deveni mamă, vedeta a intrat în panică pe Instagram.

Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală. Eu nu o să mai fiu copilul lui mama, eu vreau să fiu copil. Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie„, a recunoscut Cristina Ich, celebră pentru deschiderea cu care abordează diferite subiecte.

Foto: Facebook, Spynews 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter