Cum arată Daniela Crudu la o săptămână după ce a fost bătută. Vedeta face primele declarații: ”Nu o să depun plângere”

Publicat pe

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat în urmă cu o săptămâna, iar acum vedeta face primele declarații despre episodul traumatizant prin care a trecut.

În urmă cu o săptămână, fosta asistentă TV ajungea de urgență la spital, după ce Seco Dubravko a dat-o cu capul de bordul mașinii. Daniela Crudu a fost surprinsă în timp ce se afla la supermarket și cumpăra flori pentru Mădălina Pamfile.

Semnele bătăii nu au trecut, iar fosta asistentă TV de la 'Un show păcătos' purta ochelari de soare, cel mai probabil să ascundă vânătăile. Nasul brunetei este foarte umflat și cu siguranță va avea nevoie de operație.

Daniela Crudu a făcut primele declarații la o săptămână după ce a fost bătută de iubitul croat.

'Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.

Vedeta se simte mult mai bine, mai ales că a reușit să iasă din casă, după ce câteva zile a stat la pat. Bruneta nu a vrut să rămână în spital pentru îngrijiri medicale, ci a preferat să fie îngrijtă de familie.

Citește și: Daniela Crudu l-a iertat pe iubit după ce a bătut-o.Ce gesturi a făcut Seco Dubravko pentru a o împăca

FOTO: Instagram

Cum arată Daniela Crudu la o săptămână după ce a fost bătută. Vedeta face primele declarații: 'Nu o să depun plângere'Cum arată Daniela Crudu la o săptămână după ce a fost bătută. Vedeta face primele declarații: 'Nu o să depun plângere'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter