Cum arată Demi Moore fără machiaj, la 57 de ani: "Nu sunt disperată să arăt ca la ca 30 de ani"

Publicat pe

Demi Moore are 57 ani și cu toate acestea nu se ferește să se expună fără machiaj. Gurile rele ar spune că aspectul ei s-ar datora numeroaselor operații estetice suferite de-a lungul timpului, dar vedeta pare destul de relaxată și își arată adevăratul chip ori de câte ori are ocazia.

Cum arată Demi Moore fără machiaj, la 57 de ani: "Nu sunt disperată să arăt ca la ca 30 de ani"Cum arată Demi Moore fără machiaj, la 57 de ani: "Nu sunt disperată să arăt ca la ca 30 de ani"

Demi Moore a fost sex-symbol, iar aparițiile sale au frapat în repetate ocazii. O femeie superbă, care a avut norocul și frumusețea de partea ei.

Citește și: Adina Alberts despre marea obsesie a lui Demi Moore:'Își dorește foarte mult să rămână ancorată în anii tinereții!'

Mulți spun că în ultima perioadă vedeta a început să-și arate vârsta, în ciuda operațiilor estetice suferite. Demi Moore a infirmat la un moment dat zvonurile potrivit cărora ar fi suferit intervenții chirurgicale pentru a arăta impecabil mereu. Presa internațională a scris chiar că actrița ar fi cheltuit peste 300.000 de dolari până în 2004 pentru mici ajustări în mai multe zone ale corpului.

Citește și: Sharon Stone, de nerecunoscut fără machiaj, la 61 de ani!Are o siluetă impecabilă și a spus nu operațiilor estetice!

Demi Moore se simte bine în pielea ei

Demi Moore a spus clar și răspicat că nu s-a operat niciodată pentru a arăta mai bine, însă nici nu îi condamnă pe cei care aleg această cale: Este total neadevărat. Nu m-am operat niciodată, însă nu-i judec pe cei care recurg la astfel de trucuri. Dacă acest lucru le face bine, nu văd care e problema. Pe mine, însă, nu mă încantă ideea să mă operez pentru a opri procesul îmbătrânirii. Acest lucru nu m-ar face fericită. În ziua în care voi plânge pentru că nu mai arăt bine, probabil că voi apela la o operație. Acum prefer să-mi arăt vârsta, nu sunt disperată să arăt ca la ca 30 de ani', a declarat la momentul respectiv Demi Moore, potrivit știrileprotv.ro.

Anu trecut, vedeta a admis că a avut câteva intervenții, însă nu la nivelul feței. Cu toate acestea, a zis că nu ar deranja-o să ajunga pe mâna chirugului estetician și pentru chip. notează thecut.com.

Că a făcut sau nu operații, un lucru este cert: Demi Moore se simte bine în pielea ei și „acesta este cel mai mare cadou”, după cum a declarat chiar ea. Este o femeie asumată și nu se teme deloc să se expună naturală, fără pic de machiaj.

Sursa foto: Facebook, Hepta

Citește și: Cum arată Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj.Mulți spun că îi stă mai bine așa

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter