Cum arată familia din Franţa a Andreei Esca!

Publicat pe

Andreea Esca este căsătorită de mulţi ani cu Alexandre Eram, un francez, împreună cu care şi-a întemeiat o familie frumoasă şi are 2 copii.

 

Vedeta a dezvăluit pe pagina sa de Instagram câteva fotografii cu familia soţului ei, prezentându-şi socrii, dar şi cumnatul.

 

Extrem de mândră de familia sa, Andreea a avut numai cuvinte de laudă pentru soacra sa despre care spune că este cu adevărat frumoasă. Aceasta apare într-o fotografie alături de Alexandre, fiul ei, şi este de o frumuseţe şi de o eleganţă desăvârşite. De la ea pare sa fi mostenit Alexia, fiica Andreei, multe dintre trasaturi.

 

Andreea Esca şi Alexandre Eram sunt împreună de 17 ani, cei doi cunscându-se la o petrecere. Relaţia lor a început în 1999, iar în anul 2000 s-au casătorit. Născut în America, Alexandre Eram a studiat în Germania, are părinţii în Franţa, însă s-a stabilit în România deşi spune că are călătoriile în sânge. Andreea este femeia pentru care a rămas în România.

 

Cum arată familia din Franţa a Andreei Esca!Cum arată familia din Franţa a Andreei Esca!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter