Cum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Adi a cântărit 815 grame la naștere

Publicat pe

Cum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta apare în fiecare săptămână la ProTV, acolo unde este jurat al emisiunii „Imperiul Leilor'. Deși mulți o cunosc pe ea, puțini sunt cei care știu detalii despre fiul său. Iată cine este și cum arată Adi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Cristina Bâtlan este o vedetă extrem de admirată de publicul larg. Aceasta, deși este deseori surprinsă cu zâmbetul pe buze, a trăit o dramă îngrozitoare! Jurata de la Imperiul Leilor a născut prematur un băiat, la doar 5 luni și jumătate. Acesta cântărea 815 grame, iar medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire. Acum, tânărul a apărut pentru prima dată la televizor pentru a-i face o surpriză Anei Culcer, doctorul care a avut grijă de el.

Cum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Adi a cântărit 815 grame la naștereCum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Adi a cântărit 815 grame la naștere

Acesta a intrat în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a-i face o surpriză Anei Culcer, femeia care i-a salvat viața. Iată ce mesaje i-au transmis atât Cristina Bâtlan, cât și Adi!

Citește și: Drama juratului de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan.Fiul ei a avut 815 grame la naștere și șanse minime de supraviețuire

Citește și: Ce se întâmplă în prima ediție Imperiul Leilor, de azi. Unul dintre investitori, în lacrimi:„Mi-a stârnit amintiri grele

Citește și: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă

Citește și: Prințesa Eugenie a născut un băiețel.Regina Elisabeta a II-a are acum 9 strănepoți

Cum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor

Cum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Adrian, fiul Cristinei Bâtlan s-a prezentat la televizor pentru prima oară! Motivul a fost o surpriză pe care i-a pregătit-o medicului pediatru Ana Culcer. În direct a intrat și mama băiatului, care i-a transmis mulțumirile sale doamnei doctor.

„Ești un vindecător. Câteodată se spune că nu numai inteligența, priceperea, știința te ajută, ci ai nevoie și de Dumnezeu pentru a face unele lucruri să se întâmple. Eu cred că Ana Culcer e mesagerul lui Dumnezeu. Mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi în fiecare zi. Te iubesc și te admir mult de tot', a transmis jurata Imperiul Leilor.

Ce spune Adi despre femeia care i-a salvat viața

Cum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Adi a ținut să îi mulțumească femeii care i-a salvat viața și i-a oferit un buchet de flori. Mai mult decât atât, el susține că o consideră pe Ana Culcer a doua mamă.

„Pentru mine e ca a doua mamă. O simt tot timpul lângă mine. Când am nevoie de ceva, o sun. Mă ajută cu tot ce am nevoie. Din ce mi-a povestit mama, știu că este un erou și o iubesc foarte, foarte mult', a spus Adi.

Acesta este perfect sănătos în momentul de față și își dorește să deschidă propria lui afacere.

„Merg pe urmele lor, dar într-un alt domeniu. Este un gol în piață pe zona de încălțăminte foarte exclusivista', a declarat fiul Cristinei Bâtlan.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter