Cum arată Ioan Neculaie, după ce a investit o avere în operațiile estetice. Milionarul este de nerecunoscut

Publicat pe

Abia că îl mai recunoști! Ioan Neculaie a investit o mică avere în operațiile estetice pe care le-a făcut în ultima perioadă. Transformarea milionarului a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că schimbările sunt evidente.

La 62 de ani, Ioan Neculaie a decis că este momentul să facă o schimbare în viața lui. Cum banii nu sunt deloc o problemă pentru el, fostul patron al FC Brașov a apelat la medicul estetician.

Milionarul a ieșit altă persoană din cabinetul medicului estetician și parcă a întinerit peste noapte. Ioan Neculaie și-a făcut mai multe modificări la nivelul feței, iar dacă îl vezi pe stradă nici nu-l mai recunoști.

Pe lângă intervențiile estetice pe care și le-a făcut, milionarul a decis să apeleze și la un hairstylist și și-a vopsit părul. O imagine controversată cu schimbarea fostului patron de la FC Brașov s-a răspândit imediat pe Internet.

FOTO: Facebook

Cum arată Ioan Neculaie, după ce a investit o avere în operațiile estetice. Milionarul este de nerecunoscutCum arată Ioan Neculaie, după ce a investit o avere în operațiile estetice. Milionarul este de nerecunoscut
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter