Cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Cei doi sunt împreună din 2012. „Noi, văzuți de fiul nostru, Ivan”

Publicat pe

Tudor Chirilă și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat pe contul de socializare o fotografie, în care apare alături de iubita lui, Iulia Mâzgan. Poza a fost făcută chiar de fiul lor, Ivan.

Cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Cei doi sunt împreună din 2012. „Noi, văzuți de fiul nostru, Ivan'Cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Cei doi sunt împreună din 2012. „Noi, văzuți de fiul nostru, Ivan'

Tudor Chirilă și Iulia Mâzgan sunt împreună din anul 2012. Băiatul lor, Ivan, i-a fotografiat, iar imaginile au fost postatepe contul de socializare al Iuliei. 'Noi, văzuți de fiul nostru, Ivan', a scris Tudor Chirilă în dreptul fotografiilor.

Dragoș Moldovan, elevul lui Tudor Chirilă, a câștigat finala Vocea României

Zilele trecute, Tudor Chirilă a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Facebook după ce elevul său, Dragoș Moldovan, a câștigat finala Vocea României, care a avut loc vineri, 20 decembrie 2019, la Pro TV.

„Sunt recunoscător pentru un sezon de Vocea României care mi-a dat ocazia să lucrez cu niște voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele.

 Știu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toți concurenții mei. Sper că am creat niște momente pe care n-o să le uitați ușor, chiar dacă asta a însemnat și multe reproșuri pentru anumite decizii dificile.

Dragoș, ai fost senzațional. Meriți din plin trofeul ăsta. Iar dumneavoastră, stimați telespectatori ?, vă foarte mulțumim! 4 out of 6. Not bad! ????', a notat Tudor Chirilă pe contul său de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter