Cum arată mama lui Nicole Cherry. Artista a moștenit frumusețea de la ea

Publicat pe

Dacă tatăl și sora ei sunt mai cunoscuți, cel puțin fanilor din mediul online, puțini știu cum arată mama lui Nicole Cherry, care, deși recent a devenit bunică, pare mai degrabă sora mai mare a fiicelor ei. Hotărât lucru, artista a moștenit frumusețea de la mamă și culoarea ochilor de la tată…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ea este una dintre cele mai iubite artiste din showbizul autohton, însă puțini sunt cei care știu cum arată mama lui Nicole Cherry. Recent însă, cu ocazia nunții și a botezului fiicei sale, artista a postat o serie de fotografii, iar fanii au putut-o admira și pe cea care i-a dat viață.

Cum arată mama lui Nicole Cherry. Artista a moștenit frumusețea de la eaCum arată mama lui Nicole Cherry. Artista a moștenit frumusețea de la ea

Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Nicole Cherry

Recent, Nicole Cherry a bifat două evenimente importante din viața ei – artista s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Florin, și în aceeași zi, și-a creștinat fetița, pe micuța Anastasia. La eveniment au participat familia și prietenii, iar cu această ocazie fanii artistei au putut-o vedea și pe mama lui Nicole Cherry, o prezență extrem de discretă.

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Nicole Cherry și botezul fiicei sale. Ce rochie a ales artista

Citește și: Nicole Cherry, noi imagini de la botez și cununie. Fiica artistei a avut două ținute

Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu, dezvăluiri neștiute la patru luni de la moartea artistului: „A fost povară nemeritată

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

Sorina Ghinea nu a participat niciodată la emisiuni TV și nici nu a dat interviuri de când este mamă de vedetă. Cel care s-a ocupat de cariera artistei este George Ghinea, tatăl ei care îi este, în egală măsură, și manager. Mama lui Nicole Cherry s-a ocupat de de cele două fiice și de gospodărie, a mărturisit Nicole, care a spus că și-ar fi dorit mai mult pentru cea care i-a dat viață.

„Mi-aș fi dorit să fie mai pentru ea. Cumva îmi pare rău, am impresia câteodată că poate ar fi făcut mai multe pentru ea. Mereu i-am zis că o apreciez enorm de mult și știu că și-a dedicat toată viața pentru noi. Îmi pare rău că aș fi vrut să facă mai mult. Ea asta a simțit. Cumva… nici nu pot să o oblig, sau să mă gândesc că poate nu și-ar fi dorit să facă asta, dar asta și-a dorit, asta a făcut. Mi-ar fi plăcut să aibă timp și pentru ea mai mult, a povestit Nicole pe YouTube.

„Am reușit cumva să o fac fericită”

Mama lui Nicole Cherry are toate motivele de mândrie – ambele ei fiice și-au urmat pasiunea. În timp ce Nicole a devenit o artistă extrem de iubită, sora ei, Carla, este make-up artist în Londra. Cele două seamănă foarte bine și au o relație extraordinară.

Nicole a început să cânte de mică, iar la 14 ani cunoștea celebritatea cu piesa Memories. În toată această perioadă, părinții au sprijinit-o, însă depărtarea de mama ei le-a afectat pe amândouă. Artista a mărturisit că a încercat, ulterior, să se recompenseze față de cea care i-a dat viață, încercând să îi ofere tot ce i-a lipsit în anii în care au fost departe una de alta.

După ce am crescut, cred că am reușit cumva să o fac fericită și să îi înapoiez tot timpul pe care ea mi l-a dat și nu a fost în zadar. Tot ce mi-a oferit ea am reușit să îi ofer după. E greu să știi că copilul tău e la sute de kilometri în fiecare zi, în fiecare weekend și mai e și tatăl ei cu ea', a mai spus Nicole Cherry pe YouTube.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter