Cum arată Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” după ce și-a „topit” buzele / Imagini din timpul intervenției estetice!

Publicat pe

Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' a luat o decizie radicală în privința look-ului care a consacrat-o. Fosta ispită de la „Insula iubirii' a trecut, zilele trecute, printr-o intervenție estetică de „topire' a acidului hialuronic din buze. Imediat ce s-a văzut în primele cadre din emisiunea de la Kanal D, Maria s-a șocat de dimensiunea buzelor ei și a decis imediat că este momentul să le micșoreze.

Cum arată Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' după ce și-a „topit' buzele / Imagini din timpul intervenției estetice!Cum arată Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' după ce și-a „topit' buzele / Imagini din timpul intervenției estetice!

În postura de ispită la Insula Iubirii, aspectul Mariei Ilioiu a fost unul foarte apreciat, însă fanii emisiunii 'Bravo, ai stil! Celebrities' au considerat că look-ul ei nu este unul potrivit pentru un show destinat pasionatelor de modă. Astfel, fosta ispită a fost aspru criticată pentru aspectul ei fizic, buzele ei fiind considerate uriașe de către fanii emisiunii.

Deși i-a fost teamă inițial, Maria Ilioiu a luat decizia drastică de a renunța la acidul din buze și s-a lăsat pe mâna esteticienilor.

”Bună dragii mei! Știu că mulți dintre voi mi-ați scris până nu demult legat de buzele mele…

Așadar, am luat decizia să urmez procedura de topire a acidului hialuronic din buze pentru că da, vă ascult întotdeauna și iau orice mesaj de la voi ca pe o critică constructivă. Acesta este noul meu look, aștept părerile voastre și vă mulțumesc pentru susținere și pentru că îmi sunteți alături și în momentele grele”, a scris Maria Ilioiu pe Instagram.

 „Maria chiar avea buzele supradimensionate și chiar noi am sfătuit-o, la un moment dat, să le topim parțial. Din fericire, mărirea buzelor este o procedură reversibilă și, atunci când pacientele se răzgândesc și le doresc mai mici sau la forma lor inițială, putem elimina acidul prin injectarea unei enzime numită hialuronidază, care aduce buzele la forma inițială. Unele paciente, care au trecut prin experiențe nefericite, revin ulterior topirii acidului pentru o injectare corectă a buzelor', a declarat, pentru VIVA!, Valentin Burada, managerul unei clinici estetice din București.

Fanii Mariei Ilioiu au reacționat imediat la schimbarea de look a concurentei 'Bravo, ai stil! Celebrities':

„Mult mai bine, acele buze exagerate nu dădeau credibilitate inteligenței tale.', a comentat unul dintre fanii Mariei. „Bravoooo!!! Arăți fantastic așa! Ce-i mult strică! Să nu le mai mutilezi niciodată… Ai tot ce-ți trebuie de la Mama Natură!', a scris altcineva pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter