Cum arată mașina de 300.000 de euro a lui Dorian Popa, cumpărată direct de la Lamborghini Italia: "Mi-au dat și lacrimile"

Publicat pe

În vara trecută, Dorian Popa a mers la fabrica Lamborghini din Italia pentru a-și cumpăra o mașină de 300.000 de euro, pentru care a dat deja un avans considerabil. Dorian Popa a surprins acel moment într-un clip pe YouTube și spune că i-au dat lacrimile când a urcat în mașina pe care și-a făcut-o cadou de Ziua Copilului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a fost așteptat la fabrica Lamborghini din Italia de mai mulți reprezentați ai brandului, printre care și o româncă. I-a fost prezentată fabrica, iar apoi mașina, care îl aștepta într-o încăpere specială. A avut parte și de o prezentare a mărcii, după care s-a urcat la volanul mașinii și i-au dat lacrimile de fericire.

Cum arată mașina de 300.000 de euro a lui Dorian Popa, cumpărată direct de la Lamborghini Italia: "Mi-au dat și lacrimile"Cum arată mașina de 300.000 de euro a lui Dorian Popa, cumpărată direct de la Lamborghini Italia: "Mi-au dat și lacrimile"

De ce și-a luat Dorian Popa mașină de 300.000 de euro

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul.

Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracanul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon, care oricum nu îmi place', a mai explicat cântărețul.

Totodată, el a fost răsfățat cu șampanie și cu o serie de cadouri speciale: un kit de îngrijire a mașinii, un ghiozdan Lamborghini, brelocuri, șampanie și un tablou cu cântărețul în mai multe ipostaze lângă noul său bolid.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Irina, soția lui Cosmin Seleși. Cei doi au lucrat împreună la Antena 1

Citește și: Ce relație există în prezent între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu: „Mi-a cerut ajutorul și…'

Cât a dat avans Dorian Popa pentru mașina de lux

În iunie 2022 s-a aflat că Dorian Popa și-a cumpărat Lamborghini Huracan, de peste 600 de cai-putere. Artistul a anunțat pe contul lui de YouTube că a dat avansul de 20.000 de euro, pentru bolidul de lux care costă peste 290.000 de euro.

„Azi dăm avansul Lamborghiniului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: „Domnule, aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum”. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul.

Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 m şi 95 kg.

Mi se pare că stau foarte bine. Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde or să mai fie până atunci. Inima mea cum o să facă faţă până atunci?', a declarat Dorian Popa, într-un vlog de pe YouTube.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă