Cum arată Mirela de la Insula iubirii în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme

Publicat pe

Mirela de la Insula iubirii a postat imagini cu ea în costum de baie, după ce a slăbit mai bine de 20 de kilograme într-un  timp destul de scurt. Concurenta a scăpat de colăcei și kilogramele în plus cu ajutorul unei diete personale.

Concurenta a devenit cunoscută în întreaga țară, după ce a participat la show-ul de pe Antena 1. Mirela de la Insula iubirii a venit împreună cu Ionuț Gojman, însă pe parcursul emisiunii situația s-a schimbat. Concurenta s-a îndrăgostit de ispita masculină Mircea. După ce a apărut la TV, Mirela a fost criticată de mulți că este puțin cam plinuță, iar criticile au ambiționat-o și au slăbit considerabil într-un timp foarte scurt.

După ce a slăbit 20 de kilograme în două luni, Mirela a prins mult mai mult curaj și s-a pozat în costum de baie, iar fotografiile au ajuns pe rețelele de socializare. Se vede cu ochiul liber că Mirela de la Insula iubirii se simte mult mai bine în pielea ei și că acum are mult mai multă încredere în ea.

Mirela a slăbit 20 de kilograme în trei luni

Mirela de la Insula iubirii a povestit că pe parcursul competiţiei avea 72 de kilograme. Ea s-a ambiţionat şi a luat decizia de a slăbi.  Concurenta a făcut o schimbare în viaţa sa şi în trei luni a dat jos 20 de kilograme.

„M-am tot gândit la voi, cele, care mi-ați scris într-un număr atât de mare, în care mi-ați solicitat dieta mea minune. Dieta mea minune o pot numi dietă pe baza de urgență😉..și e unică, pentru că este rapidă și sănătoasă😉. Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă'😂.
Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această,, dietă miraculoasă' am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură😉', a scris Mirela pe una dintre rețelele de socializare.

Ea a explicat că a reuşit să dea toate kilogramele jos cu ajutorul unei alimentaţii sănătoase, nu este vorba de pastile sau ceaiuri: „E doar alimentaţia sănătoasă. Urăsc pastilele, ceaiurile.'.

Cum arată Mirela de la Insula iubirii în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilogrameCum arată Mirela de la Insula iubirii în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme

Citește și: Mirela și Ionuț de la Insula iubirii au rămas împreună?! Imaginile care îi dau de gol

Citește și: Câţi bani a furat Mirela de la Insula Iubirii înainte de a face închisoare. Şi-a primit pedeapsa

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter