Cum arată Mirela Vaida însărcinată în cinci luni! Sarcina prezentatoarei TV a evoluat

Publicat pe

Mirela Vaida este însărcinată pentru a treia oară. Anul viitor va aduce pe lume un băieţel. Însărcinată în cinci luni, prezentatoarea TV radiază de fericire. Are emisiune live de luni până vineri! Iată cât de bine arată!

Mirela Vaida este un model adevărat, ştie să îmbine viaţa profesională cu cea personală. De luni până vineri are emisiune la Antena 1, iar după program are grijă de copiii săi. Nu a angajat momentan o bonă, deoacamdată face faţă.

Acum este însărcinată pentru a treia oară şi arată fabulos. Burtica de gravidă i-a crescut destul de mult, se poate observa prin bluzele mulate pe care le poartă. Ea a ales să îmbrace haine mai lejere, pantaloni comozi şi tocuri mai mici.

Recent, prezentatoarea TV a apărut în emisiunea „Totul pentru dragoste la bine şi la greu” îmbrăcată într-o bluză albă. Pare că a luat şi câteva kilograme, lucru normal pentru o femeie însărcinată. Priveşte GALERIA FOTO!

Cum arată Mirela Vaida însărcinată în cinci luni! Sarcina prezentatoarei TV a evoluatCum arată Mirela Vaida însărcinată în cinci luni! Sarcina prezentatoarei TV a evoluat

Mirela Vaida se mută la ţară

Mirela Vaida a luat decizia de a se muta la ţară. Hotărârea aceasta vine după ce vedeta şi soţul său au construit o casă în mediul rural. Vor ca micuţii lor să beneficieze de aer curat, nu de poluarea şi agitaţia din Bucureşti!

Foto: Captură video, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter