Cum arată o zi din viața Amaliei Enache: ”După miezul nopții revin acasă”

Publicat pe

Este mamă și se ocupă singură de creșterea fetiței sale, Alma. Amalia Enache ne-a povestit cum arată o zi din viața ei, dar și ce planuri are pentru următoarele vacanțe. Prezentă în fiecare zi la pupitrul știrilor de la ProTV, Amalia Enache încearcă să facă față tuturor responsabilităților. 

Cum deschide ochii, gândul prezentatoarei TV zboară la fiica ei, Alma. Se gândește ce să-i pregătească la micul dejun, iar apoi ies împreună afară. Amalia Enache ajunge foarte târziu acasă, din cauza jobului pe care îl are. La cei doi ani, Alma are o personalitate puternică, iar atunci când vine vorba de somn, vedeta întâmpină dificultăți cu fiica ei.

'O zi din viața e ceva foarte concret în momentul de față. Mă trezesc repede, repede și mă gândesc ce mănâncă copil la micul dejun. Prima parte a zilei înseamnă că scot copilul afară. La cei doi ani, fata mea dacă ar putea nu ar mai dormi, iar totul e cu negociere. Iar partea a doua a zilei înseamnă plecarea la serviciu. După miezul nopții revin acasă.', ne-a dezvăluit Amalia Enache.

Vor petrece sărbătorile în țară

Dacă până acum Amalia Enache își petrecea vacanțele în străinătate, în acest an preferă să rămână în România. 'Vacanța de Crăciun și Revelion. Este primul an după doi ani, în care vom face asta aici, în Europa. În ultimii doi, în fiecare iarnă plecam la plajă în Argentina și Brazilia. Acum plănuim cu săniuța, cu frigul.', a declarat prezentatoarea TV.

Amalia Enache își adoră fetița, iar micuța Alma are deja și pasiuni. Pe lângă faptul că îi ia pantofii mamei sale, toate păpușile fetiței sunt machiate chiar de ea.

'Poate să fie obositor să fii mamă, dar este atât de frumos. Fetița mea a început să vorbească foarte mult. Nu am crezut că pot să admir un copil atât de mult. Nu am un copil care să doarmă. Primul cuvânt pe care l-a spus a fost baba, pe vremea când avea vreo șase luni. Nu se uită atât de mult la TV. Copilul meu desenează foarte mult, machiajă foarte mult. Toți bebelușii ei sunt machiați. Acum a descoperit sertarele cu pantofi cu toc. E foarte cochetă. Cu siguranță va experimenta foarte multe meserii. Poate să fie orice va dori ea.', a spus Amalia Enache.

Citește și: Speriată de cancer, Amalia Enache a făcut analiza genetică: 'Nu am așteptat cu nerăbădare rezultatul' / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter