Cum arată Oana Radu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj: "Nu îți mai ascunde fața, ești..."

Publicat pe

Oana Radu este noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”. Mulți sunt surprinși să urmărească evoluția sa în cadrul emisiunii, însă și mai mulți se întreabă, înainte de toate, cum arată artista fără machiaj.

Cum arată Oana Radu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj: "Nu îți mai ascunde fața, ești..."Cum arată Oana Radu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" fără machiaj: "Nu îți mai ascunde fața, ești..."

Oana Radu este un personaj controversat. Din 2012 de când a apărut la Vocea României și a uimit pe toată lumea cu interpretarea sa de excepție, Oana Radu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu a contenit sa uimească.

A slăbit enorm de mult, aproape 60 de kilograme, apoi și-a croit o carieră de succes în lumea muzicii, iar în cele din urmă a apărut pe prima pagina a ziarelor după moartea iubitului său. Au urmat dezvăluiri de-a dreptul șocante, însă lucrurile s-au mai așezat acum în viața cântăreței. Și-a găsit fericirea în brațele antrenorului ei de fitness și este tot mai liniștită.

Citește și: Cine este Oana Radu. Artista este noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities

Înainte de a observa cum se prezintă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, fanii sunt interesați cum arată Oana Radu fără machiaj.

Vedeta a postat, de-a lungul timpului, fotografii pe rețelele de socializare cu un look cât mai natural sau fără machiaj. Reacțiile fanilor au fost dintre cele mai diverse: „De când te crezi cea mai frumoasă îmi ești antipatică, pari falsă în tot ce faci și ce zici. Cand erai grăsuță erai simpatică și păreai reală. Oricum cred că demachiată și fara nici un fir de machiaj nu te-ar recunoaște nimeni”; „Superbă în orice moment”; „Ce frumoasă. Bravo Oana, îmi place cum ai slabit”, „Ochii tăi sunt atât de frumoși și atât de sinceri, se vede ca ești un om bun! Succes în tot ce îți propui!”, „Divă”, „Nu îți mai ascunde fața, ești frumoasă”, „Bravo esti frumoasă, natural e natural”,

Citește și: Cum arată Raluca Tănase (Bambi) fără machiaj. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de nerecunoscut

Artista urmează să intre în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, începând cu 12 februarie, unde urmează să concureze cu alte vedete pentru titlul de cea mai stilată vedetă.

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Bianca Rus și, mai nou, Oana Radu se vor lupta pentru un premiu în valoare de 100.000 lei.

Sursa foto: Instagram, Faceboook

Citește și: Cum arată Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj. Mulți spun că îi stă mai bine așa
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter