Cum arăta primul iubit al Andrei. Cântăreaţa l-a cunoscut pe Dragoş cu patru ani înainte de nunta cu Cătălin Măruţă

Publicat pe

S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei! Cântăreaţa şi Dragos au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de doi ani şi jumătate! Ulterior artista l-a cunoscut pe Cătălin Măruţă!

Toată lumea o ştie pe Andra. Are o carieră de succes, milioane de fani în întreaga lume, toţi îi cunosc piesele. Şi pe plan personal toate îi merg din plin. Copiii, David şi Eva, sunt fericiţi şi sănătoşi, la fel şi soţul, Cătălin Măruţă.

Cei doi s-au căsătorit în luna august 2008, pe cand Andra avea doar 22 de ani. Înainte de relaţia cu Cătălin, ea a mai avut un iubit. Numele lui este Dragoş Caploiu, un fost component al trupei Groove. Relaţia dintre cei doi a ţinut doi ani şi jumătate.

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie', a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

La vremea respectivă Dragoş declara: „Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon' 

Andra, despre momentele grele prin care a trecut

La 32 de ani, Andra este cea mai iubită artistă de la noi, are o carieră extraordinar de frumoasă, o relație exemplară cu soțul ei, Cătălin Măruță, și doi copii frumoși, Eva și David. Reversul medaliei este că, evident, toate acestea nu se puteau face fără sacrificii majore și renunțări.

Foto: Facebook, Libertatea

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter