Cum arată și ce mai face Cătălina Mustață la 7 ani de la divorțul de Florin Zamfirescu. Actrița s-a recăsătorit în America și arată senzațional!

Publicat pe

La 51 de ani, Cătălina Mustață trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, atât profesional, dar mai ales pe plan personal. Au trecut 7 ani de la divorțul de Florin Zamfirescu, iar din 2016, Cătălina Mustață trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un român stabilit în America.

Cum arată și ce mai face Cătălina Mustață la 7 ani de la divorțul de Florin Zamfirescu. Actrița s-a recăsătorit în America și arată senzațional!Cum arată și ce mai face Cătălina Mustață la 7 ani de la divorțul de Florin Zamfirescu. Actrița s-a recăsătorit în America și arată senzațional!

Pe plan profesional, Cătălina Mustață poate fi văzută în rolul Dona Juana din piesa cu același nume, care se joacă la Teatrul Dramaturgilor din București. Actrița joacă rolul unei femei cu mare putere de seducție, iar la cei 51 de ani arată senzațional în costumațiile provocatoare, cu decolteu adânc. Totodată, vocea actriței poate fi auzită în multe reclame TV, dar și în filme de desene animate.

Personal, în schimb, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai Avram, un român stabilit în America, Texas mai exact, bărbatul fiind fostul său profesor din liceu și totodată diriginte. Între Cătălina și Mihai s-a înfiripat iubirea atunci când s-au reîntâlnit cu ocazia aniversării a 20 de ani de la terminarea liceului.

De altfel, și Florin Zamfirescu, bărbatul cu care a fost măritată 21 de ani și de care a divorțat în 2012, a fost, de asemenea, fostul său profesor din facultate.

Cătălina Mustață s-a măritat cu Mihai Avram pe 14 martie 2016, însă a decis să-și trăiască în discreție această a doua căsnicie. Soțul său locuiește de aproape 20 de ani în America și predă Fizica la Austin Comunity College.

Întâlnirea cu fostul profesor i-a fost favorizată Cătălinei chiar de fostul soț, actorul Florin Zamfirescu fiind cel care a condus-o în Poiana Brașov, acolo unde a avut loc întâlnirea cu foștii colegi de liceu și profesori.

Am mers şi eu la acea reuniune, unde l-am cunoscut pe fostul ei diriginte. Mi s-a părut un om minunat', declara Zamfirescu pentru Click!, în urmă cu trei ani.

La aflarea veştii că fosta sa soţie s-a recăsătorit chiar cu domnul diriginte, actorul s-a bucurat: Chiar era şi păcat să rămână necăsătorită. Dacă s-a măritat chiar cu fostul diriginte, cu atât mai frumos, pentru că el mi s-a părut un om de ispravă', a mai declarat atunci Zamfirescu. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter