O mai ții minte pe Cătălina Toma, regina R&B-ului? Greu de crezut cum arată acum, la 15 ani după ce a părăsit România! Motivul pentru care a plecat e dureros...

Publicat pe

Cătălina Toma, celebra solistă care a colaborat cu B.U.G Mafia pentru piesele „Poveste fără sfârșit' și  „Tovarășii tăi', a părăit România, în urmă cu ani buni. 

Ea locuiește de 15 ani în Los Angeles și a vorbit despre viața în America, dar și despre pasiunea ei, muzica. 

Solista a rămas neschimbată, lucru pe care îl recunoaște și ea: „Am rămas acelaşi artist, doar că am mai adăugat câteva atribute artistice precum, fotografia, desenul, designul şi cântatul la pian. Am plecat din ţară pentru că mi-am dorit o viaţă mai bună; atunci când am constatat că în România talentul meu nu a mai fost apreciat (prin urmare, a interferat şi cu stilul meu de viaţă), mi-am spus că e timpul să îmi creez oportunităţi noi şi că, doar încercând un alt climat artistic şi cultural, pot creşte şi ca persoană nu doar ca artist. Mi-am dorit dintotdeauna o carieră internaţională deoarece, am ştiut că pot mai mult'.

Cătălina Toma nu a renunțat la muzică, și-a găsit și alte hobby-uri și are noi proiecte: 

„Sunt în SUA. Muzica va ocupa întotdeauna locul întâi. Am lucrat la diferite proiecte, care nu s-au finalizat din motive politice. Acum lucrez în continuare la noi proiecte, şi dacă de data aceasta îmi va plăcea rezultatul 100% am să le şi lansez pe piaţă. Am decis de ceva timp să revin în totalitate la muzică. Printre altele, studiez real estate şi am făcut şi nişte cursuri de modă pentru a îmi ajuta cealaltă parte creativă să se manifeste', a povestit ea pentru www.bravonet.ro. 

 'Sunt ambiţioasă, tenace, cu o curiozitate intelectuală avidă'

„Sunt ambiţioasă, tenace, cu o curiozitate intelectuală avidă, zen la suprafaţă, furtună energetică în interior. Iubesc viaţa şi experienţele noi. Sunt un fel de indigo child, care refuză să se 'maturizeze' şi să se încadreze în matriţa dictată de societate. O personalitate creativă şi muzicală'. A avut un program încărcat, în perioada de izolare: „M-am focusat pe studiu la pian printre altele, dar şi pe partea de producţie despre care aş vrea să învăţ cât mai multe. Mi-am redescoperit o pasiune mai veche din copilărie desenul, care acum se conectează cu designul. Am citit ca de obicei, şi am încercat să învăţ lucruri noi despre producţia muzicală, mixaj şi mastering', a spus solista. Cătălinei îi este foarte dor de ţară şi ar vrea să revină, în curând, în vizită. „Am multe cereri de colaborări din România. Acum încerc să aleg ce mi se potriveşte. Voi accepta colaborările care mă avantajează', spune solista.

Cătălina Toma şi-a început cariera în 1995, după ce a absolvit şcoala de muzică. În 1999 a lansat albumul de debut, „Cătălina',  produs de Don Baxter şi de Andrei Kerestely. Primul ei videoclip „All night long' a ajuns numărul 1 în România.

O mai ții minte pe Cătălina Toma, regina R&B-ului? Greu de crezut cum arată acum, la 15 ani după ce a părăsit România! Motivul pentru care a plecat e dureros...O mai ții minte pe Cătălina Toma, regina R&B-ului? Greu de crezut cum arată acum, la 15 ani după ce a părăsit România! Motivul pentru care a plecat e dureros...

A pozat  în revista Playboy. Dintre piesele de succes amintim „Tovarăşii tăi', „Eu de voi vrea' şi „Poveste de cartier', în colaborare cu La Familia, Marijuana şi Gunja, şi cu BUG Mafia pentru „Poveste fără sfârşit'. În 2011 a fost descoperită de  firma  de producţie muzicală  No Limit Forever'. A lucrat la Los Angeles cu mai mulţi producători americani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter