Cum arată și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. Ioana nu mai locuiește în România: "Am o fată faină"

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. S-a retras din televiziune și are propriile proiecte. Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum arată fiica ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Tatu, 59 de ani, s-a retras de câțiva ani din televiziune, dar continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv de la noi din țară. Vedeta a primit mai multe proiecte de televiziune, dar le-a refuzat pentru că nu s-a regăsit în formatele propuse. Recent, Mihaela a vorbit despre fiica ei, Ioana, stabilită de ani buni în Germania.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. Ioana nu mai locuiește în România: "Am o fată faină"Cum arată și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu. Ioana nu mai locuiește în România: "Am o fată faină"

Mihaela Tatu are un singur copil, pe Ioana. Aceasta are 37 de ani și locuiește de mulți ani în Berlin. Vedeta tv este extrem de mândră de fiica ei, iar cele două au o relație specială care s-a consolidat în timp. Mihaela și Ioana se ajută reciproc și se comportă ca două surori.

Citește și: „Am scos colecistul, s-a întâmplat un fibrom, am operat un genunchi.O incontinență urinară, am rezolvat-o și pe aia. Aaa, o hernie!” Mihaela Tatu, totul despre problemele ei de sănătate

Citește și:Din ce câștigă bani Mihaela Tatu, după ce s-a retras din televiziune:„Eu am fost invitată să…'

Citește și:Schimbări la Facebook și Instagram.Ce va fi diferit de la 1 decembrie

Citește și:Un bebeluș de două luni a fost găsit mort în casă, la Ploiești.Mama are 15 ani, iar tatăl s-a ales cu dosar penal

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Mihaelei Tatu

Mihaela Tatu se poate mândri cu o carieră de succes. În vârstă de 59 de ani, Mihaela Tau s-a retras din televiziune, dar continuă să fie îndrăgită de români. Puțini sunt cei care știu că vedeta are o fiică, pe Ioana, în vârstă de 37 de ani. Fiica Mihaelei Tatu locuiește în Germania de mai bine de 9 ani. Ioana este programator și are o relație apropiată cu mama ei.

„Ea s-a stabilit de aproape 9 ani în Berlin. Este acolo, a terminat a treia facultate și este programator. Foarte des ne vedem, de 2-3 ori pe an ne vedem live, pe viu și în direct, după care de 2-3 ori pe săptămână skype, zoom, că nu scapi ușor de ea dacă are nevoie de ceva sau dacă vrea să spună ceva', a povestit Mihaela Tatu pentru click.ro.

Ce sfaturi i-a oferit Mihaela Tatu fiicei sale

Mihaela Tatu este extrem de mândră de fiica ei, iar cele două au o relație specială. Vedeta a declarat că se ajută reciproc și sunt ca două surori. Mai mult, fosta prezentatoare tv a mărturisit care e cel mai bun sfat pe care i l-a dat fiicei sale.

Să creadă în ea!  Să se vadă prin ochii mei! Pentru că o anumită categorie de tineri au, într-un anumit moment al vieții, o lipsă de încredere fantastică. Eu și fiica mea suntem Alfa și Omega. Eu sunt Berbec, ea e Pești. Eu sunt exuberantă și extrovertă, ea e la polul celălalt. Asta nu înseamnă că e tăcută! Nici vorbă! Suntem două femei, însă eu am fost cea care a lăsat, din dorința de a controla, de a fi ironică… Ea s-a deschis după aceea. Educația unui copil începe odată cu educația mamei. ', a mai spus vedeta.

Mihaela Tatu: „Am fost cicălitoare’

Mihaela Tatu a recunoscut că a fost în trecut o mamă cicălitoare, dar acum fiica ei a crescut și o sprijină în tot ceea ce vrea să facă. Din dorința de a avea o relație frumoasă cu Ioana, Mihaela a știut întotdeauna cum să organizeze lucrurile.

„Ea locuiește în Berlin, eu în Oradea! Cum Dumnezeu să fiu cicălitoare? Nu! Am fost, bineînțeles că am fost, sunt mamă!  Din dorința de a-i fi bine copilului, stai cu gura pe capul ei, dar nu mai e cazul pentru că e înțeleaptă, ea este sfetnicul meu, cu ea mă sfătuiesc când e ceva pentru că are capacitatea de a se degaja și de a vedea dintr-o perspectivă generală toată situația. Am o fată faină! Învățăm una de la alta! Nu a fost ușor!”, a mai spus Mihaela Tatu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter