Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, la 24 de ani: „Un tată mândru”

Publicat pe

Sorin Bontea are doi copii de care este tare mândru, dar nu se știu foarte multe detalii despre aceștia. Extrem de discret în ceea ce privește viața sa privată, juratul de la Chefi la Cuțite a dezvăluit, în premieră, cu ce se ocupă și cum arată fiul său .

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea este din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare de când este jurat la Chefi la Cuțite, iar bărbatul se mândrește cu cei doi copii pe care îi are împreună cu soția sa. Deși nu se cunosc detalii din viața personală a celebrului chef, Sorin Bontea a decis să arate lumii întregi cum arată și cu ce se ocupă fiul lui. În vârstă de 24 de ani, Iulian seamănă foarte bine cu tatăl său, iar un lucru e cert: nu îi va călca pe urme în carieră.

Citește și: Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea, la 19 ani. A dat BAC-ul

Citește și: Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite alături de Sorin Bontea: „Amândoi eram pe marginea prăpastiei”/ EXCLUSIV

Citește și: Trecutul neștiut al lui chef Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite: „Am patru frați, am muncit din greu”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Sorin Bontea. Daniel are 59 de ani

Fiul lui Sorin Bontea seamănă extrem de bine cu jurațul de la Chefi la Cuțite, iar Iulian are o pasiune extrem de periculoasă care pare că i-a devenit și vocație. Iulian se află la început de drum în domeniul curselor de mașini, reușind să obțină deja câteva premii la diferite raliuri din țară. Nu este de mirare că Sorin Bontea se mândrește cu Iulian și Miruna, care abia a împlinit 18 ani!

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, la 24 de ani: „Un tată mândru'Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, la 24 de ani: „Un tată mândru'

Iulian, fiul lui Sorin Bontea, este un împătimit al cailor putere

Dacă fiica lui Sorin Bontea a decis să își surprindă tatăl cu o apariție televizată în cadrul Chefi la Cuțite, emisiune pe care bărbatul o jurizează, Iulian este tare discret și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, cel puțin când vine vorba de gătit. Spunem asta pentru că tânărul marchează performanțe semnificative în domeniul său și cu siguranță cunoscătorii au auzit de Iulian, fiul lui Sorin Bontea.

Imaginea pe care chef-ul a publicat-o cu băiatul lui a strâns zeci de mii de aprecieri și mii de comentarii din partea internauților care îl lăudau nu doar pe fiul său, Iulian, ci și pe el pentru performanțele reușite la capitolul familie! „Felicitări, chiar poți să fii un tată mândru. Ai doi copii minunați, să îți trăiască și să fiți sănătoși', a transmis un internaut.

Chef Sorin Bontea este împreună cu mama copiilor lui de 32 de ani

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte.

Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!', ne-a declarat Sorin Bontea, în urmă cu ceva timp.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter